Moš viņa varētu to kcal ciklēšanu - vienu dienu 1200, tad 1400, 1600(augstāk nē), un tā uz apli? Surli, kā tev šķiet? Varbūt tas to vielmaiņu iekustinātu? Dievs vien zina, droši vien :D
Bet viņa jau visu, ko var ievēro - oh ir nogriezti, kalorijas tāpat, ko tad vēl var izdomāt? Tauku zaudēšana nav raķešu zinātne. Nē nu var muhļīt, domāt, mainīt, bet tā visa ir matu skaldīšana, man šķiet, jo galveno, pašu galveno viņa taču dara!
Vispār man ir doma no janvāra vispār mest nost OK, tad nu man jau tagad sakās bailes par hormonu iedarbību uz svaru, jo pagajušajā reizē pēc tā visa sabrukuma pieņēmos svarā par pāris kg, jo strauji palielinajās vīrišķie hormoni.
Elīn, tad jau viņa tos 18kg arī nebūtu nometusi, ja OK pie vainas un OK var radīt liekos kg uz ūdens aiztures rēķina, ne tauku. Bet nu, pat ja tā ir - tad jau pie ārsta jāiet būtu, lai maina hormonus.
ehhhhhh UK brinishkjigi dziivoklji :D tikko savaa nodabaa klopeju savas linseklas un kaiminsh no apakshas ritigi uzklopee pa manu gridu,lai es aizveros :D tieshaam!! ir gandriz 8am, jaaceljaaassss :D nepietiek,ka neljauj vakaros man workoutus taisit :D tagad vel brokastis neljaus eest :D
tikko izmēģināju kaut ko jaunu brokastīs, jo ierastās auzu pārslu putras ar ievārījumu jau apnikušas, tad nu apgrauzdēju auzu pārslas uz pannas kopā ar nedaudz cukura un kanēļa, to visu iebēru bļodiņā un piegriezu klāt banāna šķēlītes, un tad visam pāri pārlēju pienu. Esmu sajūsmā. Daudz, daudz garšīgām par jebkuru citu musli, kurš nopērkams veikalos.
Kā arī liels pluss tam visam klāt ir tāds, ka tagad visa māja brīnišķīgi smaržo :D
Sveikas!
Svars pa šo nedēļu vēl pieaudzis par 400g.
Gribas visam atmest ar roku.
Ēdu ap 1200kcal, dienā varbūt kāds viens sīkums, kas neskaitās labs tievēšanai, daudz kustos. Viss kaķim zem astes.