Surli, es nesaprotu, kā tev var neiet svars nost. Ar tavu ēšanas un sportošanas daudzumu. Vai nu tu mums nestāsti kaut ko pareizi par savu ēšanu un sportošanu vai arī vienkārši tev tur vairs nav kam krist nost :D
Labrīt visām :) Šodien sapratu, ka visa mana tievēšana slēpjas pieradumos. Respektīvi, man ir jāizstrādā kaut kādi sev rituāli, kas rada pieradumu un es tad tam visam pieturos. Ja sāku rīt, tad riju pieraduma pēc, ja sāku , piemēram, vakaros dzert tikai tēju, tad ar laiku, pieraduma pēc, to daru katru vakaru un ēst negribas tajā laikā,. Ja iemanos sevi pieradināt pie kaut kā salda pēc ēdienreizes, tad to visu laiku gribas utt. Vienvārdsakot mans organisms prasa visu to, pie kā pati viņu pieradinu. Un draugs mani bija agrāk pieradinājis ēst daudz, tad es izšķīros ar viņu un no tā atradinājos un tagad kad sagājām kopā, atkal viņš bija mani pieradinājis vasarā ēst daudz, un lūk rezultāts bija - kilogrami klāt. Tagad viņam pateicu, ka tā neies krastā, ja ne, es šķiršos :D un izdomājām , ka kopīgi jāiet sportot, to arī darīsim no šīs nedēļas ,un ļoti ceru, ka beidzot mums izstrādāsies viens patīkams kopīgs rituāls, sportošana, nevis mūžīgā kopīgā rīšana, kas sagādā tādu baudu :D Jāatvadās no tiem skaistajiem vakariem zem siltas segas ar draugu un ēdiena kaudzi, un jāķer būs kaifs no sporta :)