Vakar izprovicēju,lai mamma man pasaka,ka man ir liels dibens. Likās,ka nu tik motivēšos. Nekā.:D Aizgāju parīt. nospriedu,ak viņa to neteica pareizajā intonācijā, tāpēc neiedarbojās.:D
_paris
es ljoti ceru.. es vairs te nevaru ne minuti ilgaak.... doma ir par pavasari... bish japiekraj nauda dzivoklim un japaskataas,kas Jums tur ar to eiro bus ...
ja neatradishu lidz tam laikam viiru, tad uz apriili maajaas :))
Nu tieši tā, bet nereti gadās,ka tas ļoti, ļoti, ļoti gribas pārvēršas par : vai man to vajadzēja?:D
Eu, jūs pirms laika runājāt par kaut kādiem vienas "devas" riekstu + rozīnu maisījumiem. Kur tādi pērkami? Kau tko līdzīgu redzēju Narvesenā, bet tur kautkādas šoko bumbiņas iekšā. Tādā pelēkā krāsā paciņa. tie ir tie par ko jūs runājāt?
Bet, nes ņēmu tikai pliku kartupeli, sāli, ķiploku - samīcīju kopā, nospiedu ūdeni, izveidoju pankūciņu, drusku olīveļļu uz cepamā papīra, lai nepiedeg un cepenē iekšā - 20-25min 170 grādos. Nu, proootams, ka šādas ciemiņiem nepasniegšu, bet priekš savas ēšanas, man garšoja, ar zivi ideāli! Kā kopā turās? Nu varu bildi ielikt pēc 5min :D
Parfait, nu jā, es jau saku, ciemiņiem nedošu :D Neesmu baigā kulināre, priecājos, ka garšoja un tā, tas izskats man bija sekundārs, zini kā ir, kad ēst gribās :D