Jūs, kuras vingrojat mājās pie ekrāniem un monitoriem, varētu padalīties ar saviem iemīļotajiem treneriem un vingrojumu kompleksiem.
Kādreiz ļoti labs bija bodyrock.tv (tagad viņi saucas The DailyHiit), bet kopš viņi pašķīrās, manuprāt, tur viss ir aizgājis uz sliktāko pusi- izmanto daudz dažādu palīgrīku (hello! Vingrojumi taču domāti tiem, kas vingro mājās!) un tie video ir tik seksualizēti, ka man jau neērti palika pie tiem vingrot. Draugs arī visu laiku kacināja, ka, ja gribu erotiku pa tv skatīties, man neesot jāizliekas, ka vingroju :D Bet vecie ieraksti ir atrodami un izmantojami.
Tagad esmu atsākusi kopā ar Zuzannu (no tā paša bodyrock) un Workout for Absolute Beginners, bet šķiet, ka nu jau ir par vieglu.
Izmēģināju Jillian Michaels 30 Day Shred- nu tā, nezinu, kaut kā nejutās presīte un kājas pēc tiem vingrojumiem. Nezinu, varbūt kaut ko nepareizi izpildīju. Bet pati viņa gan tāda enerģiska, tas man patīk. :)
Shaun T Insanity paskatījos, pamēģināju un sapratu, ka ar šo čali gan mums nebūs pa ceļam. Viņš mēģināja mani nogalināt! :D