Labvakar, tievētājas! :)
Es jau kādu laiciņu lasu šo diskusiju, sekoju līdzi Jūsu ieteikumiem, bet neko neesmu komentējusi. Bet man uznāca pārdomas par vienu lietu.. Es 2 mēnešus eju uz sporta zāli, aptuveni sanāk 3-4 reizes nedēļā, gribētos biežāk, bet diemžēl netieku biežāk. Es iesāku zāles apmeklējumu ar nelielu cardio, 15min, tad taisu noteiktai ķermeņa grupai (piem. rokām) visādus spēka vingrinājumus, apmēram stundas garumā, tad atkal cardio uz kādu pusstundu, tad izstaipos un viss. Vai tas ir pareizais veids, ja vēlos iegūt stingras formas? Gribētos varbūt arī atbrīvoties no kādiem 3 kg, bet tas nebūtu svarīgākais. Gribu būt stingra, neļumēt. Ieteikumu par šādu sportošanu zālē izlasīju šeit. Un likās diezgan sakarīgi, draugs, kurš trenējas arī sacīja, ka ir pareizi. Bet kaut kā šķiet, ka varbūt vajadzētu vairāk koncentrēties tieši uz tiem spēka vingrinājumiem, svariem ? Jo lasīju, ka viss patiesībā balstās uz clean eating un weight training. Ēdu es (cenšos) diezgan pareizi, protams, ir dienas, kad sanāk bišku norauties, bet tādu ir ievērojami mazāk kā agrāk.
Paldies, par padomiem uz manu garo tekstu! :D