aloe, zini kā bija, es pamodos un man mājās nav ūdens!! Bet darbs šodien no mājām, gāju uz veici un tā tiku pie laša un avokado, jā, bija gardas brokastis, bet vajadzēja tikai ūdeni pirkt :D:D
Man vēl jautājums, ko jūs zālē vairāk darat - ejat uz grupu nodarbībām, uz trenažieriem, skrienat?
kādreiz gāju uz grupu nodarbībām, bet tā kā man darbs var dažādos laikos beigties, man kaitina tā pielāgošanās nodarbību laikiem. A tā, kad aizeju, tad sāku :) Man ir trenera treniņprogramma sastrādīta.
_paris man tāāā garšo avokado.. un ja vēl lasis...mm..
Bet es reāli apbrīnoju surli, ka tu vari bez oh, es sevi kaut nosist varu, bet man prasās.. Nu vot mēģināšu šodien un rīt atkal atsākt oh ciklēšanu, bet man šķiet, ka tāpat savus 60-70g oh apēdu, nevaru bez āboļa dienu izvilkt :D
Man pašai pilnīgi atkal sagribējas tos workoutus, ko pildīju pavasarī un skriešanu....eh, kā te buuuuu skandināja, ka darbs traucē tievēt, tad man jāatzīst, ka man tas bojā pilnīgi visu :D
nu sk. tad jau baigi ietaupit nemaz nesanak, labak neslēgšu uz gadu. Mazums, kas var notikt gada laikaa - tpfu tpfu tpfu slimnīcā nonākt, aizbraukt uz ārzemēm utt.
Meitenes!
Tajā ob dienā taču nav VISPĀR jāizslēdz oh pa nullēm, bet proporcija ir cita.
Nu nav taču nekas slikts tajos ābolos - vitamīni, šķiedriņas, suliņa. Kad tad vēl ābolus ēst, ja ne tagad!?
VISI augļi ir oh, tāpat arī dārzeņi, bet oh pavisam nevar, surli, atslābsti :D Tas nav reāli, ja vien nesēdi uz KETO diētas, kur jārij tauki un oh :D Tāpat jau zem 100g oh ir kārtīga low carbs diēta.