Tāpēc es nevienai šeit neiesaku badoties, ieturēt atslodzes dienas. Rakstīju, ka tievējot tas ne visai palīdz un tiešām neieteiktu tievēsanai izmantot šo metodi.
Es šo visu attiecinu uz sevi. Man palīdz. Nav jau pirmā reize, kad šo piekopju :)
Ja pēc veselīguma un efektivitātes skatās, tad tiešām varu ieteikt:
Daudz sportot/kustēties, bet nepārslogot sevi, ēst veselīgi un mēreni + pēc sava organisma īpatnībām izvēlēties sev piemērotāko uzturu un aktivitātes.
Tāpēc, varu piekrist _paris, ka tas čakarē vielmaiņu, tomēr man šis variants pagaidām der un sliktu nenes.
Es izslēdzu no ēdienkartes balto miltu izstrādājumus, saldumus un alkoholu. Tas tiek darīts nevis tāpēc, ka šie prodokti ir neveselīgi un kalorijām bagāti (protams, arī tas, tomēr, ja ievēro mērenību, var lietot da jeb ko), bet gan tāpēc, ka mans organisms šos produktus nepanes.
Tomēr gadās pa retam norauties tieši ar šiem produktiem, jo visu bērnību pie tiem biju pieradināta, tīņu gados dzerstījos kā traka utt.
Tad nu tagad, kad prāts pietiek, saprotu, ka man nav vēlams lietot šos produktus un veselības problēmas arī pazudušas, ja tik pie tā pieturos :) Bet ja nu noraujos, tad atslodzes dienas, man personīgi, nāk par labu :)