Iedvesmojāt mani pievienoties. :)
Tātad, nesen atkal atsāku pievērst lielāku uzmanību tam, ko ēdu un sāku aktīvāk sportot, jo pateicoties dažādiem svētkiem, uzradās nevēlami kilogrami. Esmu 169cm gara un šorīt no rīta svari rādīja 63kg. Nepatīk man tas, ka svars ir lielāks par 60kg. Gribētos arī smukākas kājiņās, tās man nekad nav patikušas. Par ļaunu nenāktu arī nedaudz tauciņus nodzīt no vēdera. Esmu atsākusi iet uz sporta klubu, bet diemžēl nāksies to pārtraukt, finansiālu iemeslu dēļ. Nu nekas, atsākšu skriet vakaros un ļoti iepatikās youtuberes blogilates workoutiņi, it īpaši no on fire sērijas. Ļoti cenšos izmainīt savu ēdienkarti un ēšanas paradumus, bet ar to man iet ļoti grūti. Es dievinu gan šokolādi, gan saldējumu, gan ceptus ēdienus. Pirmais solis bija veselīgas brokastis - zaļā tēja un auzu pārslu putra. Veiksmīgi. Bet diemžēl vakaros, kad sāku skatīties kādu seriālu/filmu, sagribas kaut ko pagrauzt, kaut ko panašķēties. Nespēju atturēties. Vienīgi šovakar esmu stingri apņēmusi neēst kaut kādus draņķus, lasu cosmo un blakus 1,5l ūdens pudele, vajadzētu izdoties. :D