Man shoriit brokastiis grikji ar vaajpienu un nedaudz no vakardienas omletes omnomnom
eee, es krievu veikalaa atradu biezpienu ar 0% taukiem. Tas tachu ir iespeejams, ne? Vieniigi tur nevienas OH, OBV vai kalorijas nav sarakstiitas virsuu :/
aloe, es jau cerēju uz tādu īstu mīlasstāstu , ala "Mana dārgā, aloe, lūdzu nāc pie manis atpakaļ , es nevaru dzivot bez tevis.." :D Man vienmēr silda sirdi tādi foršie stāsti :)
aloe, es jau cerēju uz tādu īstu mīlasstāstu , ala "Mana dārgā, aloe, lūdzu nāc pie manis atpakaļ , es nevaru dzivot bez tevis.." Man vienmēr silda sirdi tādi foršie stāsti
Nuu.. iepriekš ir pateikta frāze - Nu, kad Tu, aloe, beigsi ākstīties ar šito draugu, tad mēs beidzot varēsim apprecēties. :D
Mirdza nē, tas ex ir mans vecais draugs :D pirms 2,5 gadiem izšķīrāmies. Ar esošo viss čiki-piki, nu, izņemot to, ka viņam rīt vecpuišu ballīte ar striptīzdejotāju, kas man nepatīk :D
aloe, es atceros kaa reizi nokljuvu balliitee, kur bija striptiizdejotaaja, tur visi lielie runaataaji sabijaas no taas dejotaajas, ka vinja tik uzmaciiga.. :D jaacer, ka tur buus liidzigi :) :D
aloe, nekreņķējies, es tak jau teicu, ka viss ļaunums un perversijasnotiek ar meitenēm :D Puikas vnk piedzerās. Un ir kā Mirdza saka- lielie runātāji un blatotāji nemaz nezina kā uzvesties un ko ar to puspliko meiču darīt:D
Man pusdienās tēja ar 1.5 lāču rupjmaizi, desiņu pa virsu. 2 bārbeles...
Man vakariņās būs kefīrs.:)
Vakar frikadeļu zupa bija. Mirdza, vakar gaidīju tevi ciemos uz zupīti. :)
ui, caaca, man siekalinju pilna mute :D :) man pat atlikushie grikji garsho labi :D :)
manejam viirietim pa seniem laikiem viikends jastradaa, vareeshu sevis kopshanai veltiit briivdienas :)