Domāju,ka es te viena uzbarojos un nometos, uzbarojos un nometos
Es šitā savus 3 kg muļāju jau nez cik ilgi.... Agrāk svēru 63,9 kg (un es nekad neatzīšu, ka bija 64 kg), lēnu garu nometos līdz 54-55 kg un tagad stumdu gramus. Kā netieku līdz 52 kg, tā netieku.
Bet vispār šobrīd man ir baigais PMS- apetīte kā zilonim, vēders kā bumba, rokas / kājas/ seja nopampuši! Sen tā nav bijis! Tā ka nosvēršos pēc MR, tagad negribu bojāt omu!!!
Gangster - :D rēķini, cik ilgi es te esmu? Veselu mūžību...
Uzrijos uz 56kg, nometu, uzbarojos uz 54, nometu 2..tagad mokos un ņurkos ar pēdējiem 2 kg...labākajā gadījuumā 4kg..iedomājotes..johaidī- tie ir tikai sūda 2 kg, bet es jau gadiem tos ņurku sev līdzi sava stulbuma pēc.:D
Meitenes, bet juus vairaak tiecaties uz noteiktu kg skaitu, apkaartmeera cipariem vai arii izmeeriem veikalos?
Šobrīd uz ciparu uz svariem.
Jo no pakaļas tāpat nezvai kas ievērojams nonāks nost, bet augšā jau ir 34.izmērs un tik turpina dilt..bikses mazākas, hz vai dabūšu...
Es tiecos uz konkrēti mazāku vidukļa apkārtmēru, mazāku drēbju izmēru (lai manas 10.izmēra drēbes izskatās labi, nevis tā, ka apsēžoties sajūta, ka pa vīlēm izirs) un stingrāku visu- respektīvi, lai bez drēbēm labi izskatās :D
Pēdējo reizi mērījos pirms mēneša. Tagad negribu, jo baidos, ka nekas nebūs mainījies- pa vidu bija ceļojums, atvaļinājums un kopumā- vājš raksturs. Tā ka es saprotu demoiselle. Pati nespēju turēties pretī drauga piedāvātajiem gardumiem un vīnam.
Man viens cipars jau ir nez cik meneshus :D man galvenais,lai tas turas :) un turas,paldies dievam :) un ka redzu,ka turas,tad bish vairak dodu sev valju eshanas zinjaa...nav vairs stingrais NEE visam ljaunajam :D man viss ir stingraa kontrolee kopskataa :D
aloe, tu joko? :D
Es tak biju tāds tuklītis.., vēdera tauku krokas, resni vaigi.. fē, sev noteikti tāda nepatiku un negribu tāda vairs būt. Kad 42 izmēra svārko bija krietni par mazu.
_paris, haaa, man vislabāk patika tā leģenda par to, ka čalis sportoja, lietoja proteīna kokteiļus, tad pārstāja sportot un pārvērtās par apalīti. Jā, jā tikai dēļ tā, ka bija lietojis proteīna kokteiļus un galīgi ne dēļ tā, ka pārstāja sportot, bet kcal daudzumu gan jau nesamazināja.... :D