Meitenes, es vairs nevaruuuuuuu, es esmu tik vaaja. Kopsh pirms meenesha ievaacos maajaa ar ar 4 puisiem, mees katru vakaru vakarinjas eedam kopaa, un vinji vienmeer eed tik ljoti garshiigas lietas, ka es nespeeju atteikties. Visaadas zhaaveetaas desas, pasteetes, galjinjas, bagetes, makaronus ar sieru, smirdiigo dieviigo franchu sieru, garshiiga galja taukainaas meercees (2 no vinjiem ljoti labi un garshiigi gatavo) un visu laiku piedaavaa kaut kaadus alinjus vai viinu. aaaaaaaaaaaaaaaaaa. Katru otro dienu jau sanaak eest taas savas omletes, biezpienu vai vistas fileju (vakarinjas sanaak ap 9 - 10), bet tas ir labi ja katru otro dienu. Paldies dievam vismaz pa dienu turos.. KAA buut speciigaakai?? Es jau lieliijos ieprieks, ka varu apeest tikai saujinju chipsu un paareejo pacinju vairs neapriit, bet shajaa vakarinju zinjaa mans gars ir vaajsh :D Kaa arii alkoholisma probleema. Nu ne probleema, bet visi atnaakam maajaas, saruna par dienu pie viena alinja, naakoshajaa dienaa veelviens. Nu bljaaviens....