_paris, šobrīd esmu no planšetes, tāpēc nebūšu detalizēta :D bet vari lietot un gatavot līdzīgi kā parasto gaļu, īpaši man patīk maltā soja, lai pagatavotu kotletes un bumbiņās. Bumbiņas tik uzbriedina karstā ūdenī un tad apcep ar garšvielām. Var likt pie mērcēm vai ēst tāpat. :) iečeko blogā pāris receptes ;) drīzumā ielikšu ko jaunu noteikti :) katrā ziņā labs veids, kā palielināt obv daudzumu un samazināt taukus :D
nashkjic labi izkauseets.. reali vienigais tas bij,ko shodien eedu,ja neskaita auzu parslas brokastis..tikko uztaisiju savu ABS workout,pirms tam nogaju gandriz 6km .. taa kaa nejutos vainiga :D galvenais sadedzinat to nashkji ,lai sirds mieriga :D
Buuuuu, es pieļauju, ka atkarīgs no mannas un miltu kvalitātes :D bet man arī bija dikti bēdīgi saprotot, ka buberts un debesmanna ir kviešu produkti :(
Mannas putra labvēlīgi ietekmē muskuļus un kaulus, kā arī kuņģa darbību. Mannas putru gan neiesaka uzturā lietot pārāk daudz - tās sastāvā ir fosfors, kas aiztur kalcija sāļu nonākšanu asinīs un tas savukārt var negatīvi ietekmēt kaulu stiprumu.
Buuuuu, bet tas taču loģiski, ka ir kaut kādas pozitīvās īpašības, milti tak arī nav inde. :D runa ir par to, ka miltiem un mannai ir viena izcelsme, līdz ar ko līdzīgas īpašības :D
man jau pietiek,ka zinu,ka auzu paarslaas tie pashi ogh ir diezgan daudz :D un trauma tagad no bananiem :D bet skatos,ka tas sasoditais ogh ir visur... nesaprotu kaa es kadreiz nebiju vnk nenormaaaaliigi resna,jo ,ja taa padomaa,kas tika ests un kaaa tika ests...man bij jasver tie pashi 120kg :D ..a tagad apeedot 100ccal,iestajas panika :D vot smadzenes ir apbrinojama lieta :D
man te nesen kaiminji cepa kartupeljus ...aaarprac kaada aizmirsta smarzha... gandriz aizgaju ciemos un pajautaju nelielu porciju :D neatceros kaa garsho isti vairs cepti kartupelji :D rit cepshu kabachus pec Parfait:) bij planots shodien,bet taa kuuka visu izbojaja :D
buuuu, sāc jau ar nazīti griezt auzu pārslas, ja nav blendera :D
Tigerlily, aha, tas būtu tikai loģiski, ja ir pilngraudu milti un parastie, tad tāpat ar mannu. Tiesa, man nav ne jausmas par pagatavošanas tehnoloģiju ne mannai, ne cous cous, ne bulguram :/ būs jāizglītojas
buuuuu, es auzu pārslas lieku klāt viskkur, kur kviešus tjipa vajag :) auzu cepumus arī taisīju, kalorijas tur nebija maz, bet bija ļooooti labs sastāvs (ar sēkliņām, medu, žāvētām plūmēm).
parfait, nu man bij doma shodien miltu vietaa likt auzu parslas,bet sabijos... tapec gaidiju visu dienu Tevi facebook uzjautat..beigas aizgaju nopirkt miltus :D un sajaucu ar mannaa :P
nu šad tad jau var :P
auzu pārslas un vispār katri milti reaģē mazliet citādāk, tāpēc kaut kas var sākotnēji neizdoties kā iecerēts, bet garša tāpat laba :D
Es pati ar šo dienu uzskāku ogļhidrātu ciklēšanu. Šodien man ir paredzēts uzņemt ap 180g OB un līdz 65g OH.
Šodienas brokastīs jau bija 48g OB, 15g OH un 9g tauku, kas sastāvēja no Mājas siera 180g un 250ml Piena spēka.
Man gribētos tagad izskriet krosiņu, bet jāstrādā. Šodien nemainīgi, auzu muslis ar siltu pienu, beigās jau kā putra bez cukura ar žāvētiem augļiem un riekstiem :)