_eko_, man bija/ir līdzīgi, es nolēmu vnk darīt, nečītot un neiespringt uz rezultātu ;) Nekādu svaru un metrmēru, es vnk sportoju un cenšos nečītot. Tā ir vieglāk. Jo, kad pārāk bieži lēcu uz svariem un neredzēju rezultātu....es vnk padevos. Es ceru, ka ar laiku būs rezultāti.
wow, wow, skatos, ka šeit pa knapo iet ēšana, nu ok, man gan šodien baigā kāre pēc OH, vienkārši sežu un štopēju Svētes maizi ar ķirbju sēklām, jauki, ko lai saka. Vakarā kino :) BEZ nasķiem, jo šodien točna kādas 200kcal būšu noēdusi :D Nu ok, varbūt 1800 :D šitā - ar sēkliņām - mmm..
man arī ēšana beigusies.
Elīna, vai vari atūtīt savu punktu sistēmu. labprāt paskatītos, kā tur jāskaita. jo ar kcal skaitīšanu man neiet. [email protected]
Man arī šodien ēšana cauri- tikai tēja turpmāk plānā!!! Bet nu šodien man bija kcal proficīts:D Nu nekas- rīt 1.datums, ar to arī kāpšu atpakaļ uz pareizās takas!!!
nostaigaju 13km un atljavos ar drushku apest saldejumu maajas:) 3h pavadijam veikalaa pie kucinju stenda,beigas salchuks :) nav tik traki :) prieks,ka sheit nav tadas bulcinjas kaa LV :D gruti atrast sheit kaut ko njammigu un bish dabigu :D
_paris Tu te ar to maizes bildi :P .. es taaaa gribu rupjmaizi un vel kaitina :D atljavos apest lidziga veida maizi ar sieru..bet kunghis uzreiz saaka sapet..Es vairs ne pa labi,ne pa kreisi nevaru novirzities ar eshanu,man uz sitiena veders reaghee :(