Ir tāds poļu mājas siers Piatnica light, tur mazāks tauku procesnts, bet atšķirībā no vājpiena biezpiena, man, tomēr labāk garšo treknais :( nezinu, vrb jāmēģina vēl vienu reizi ēst to light, vrb iegaršosies.
Man ir tie iekšēji kāju kukuļi kā šajā bildē meitenei, nedaudz, bet man krietni lielāki :( Nekad neesmu tikusi no tiem vaļā, lai arī, cik tieva biju. Tas vsp ir iespējams? Gribu +/- taisnu kāju iekšpusi! Vingrju, burkoju, nu nekā!
_paris un ja man butu tada vielmainja kaa manai drushkai,es arii ritu un ritu, un riitu :D
savadak man roka neceljas rit,jo zinu,ka no rita tas viss spogulii bus redzams uz veedera :( ehhh..nav taisniba,nav :D pat jaaatskaaas no bedu slidzinashanas alko showakar delj taam ccal :D
es jau ar riju, tikai cenšos piedomāt KO riju :D tiesa... šokolāde arī neizpaliek vismaz kāds gabaliņš. :D Draugs arī ļauns, tikko atnesa kaut kādu musli batoniņu un pēc brīža atnāca ar saldējumu ar valriekstiem... man esot tie valrieksti jāapēd, jo viņam negaršojot :D gribi-negribi sanāk sanašķoties. :D
a man atkal skandaals :D pamate censhas mani sazvanit,jo ieraudzija bildes netaa...goda vards-katru dienu vismaz 3x jastasta,ka man nav dieta...mani taaaaaa tas uzvelk..es vairs nespeju normali atbildet uz jautajumiem,uzvelkos,palieku nervoza un rupja,ja jaarunaa par to...cilveki ir tiiiik truli,ka nespej atshkjirt dietu no veseliga dzivesveida.. lieku galvu kjiilaa,ka eedu veseligak par vinjiem visiem kopaa...