TIEVĒTĀJAS II

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Turpinam tievēt. Jauna disksuija, iespējams dos jaunu sparu tievēt. Kādai :D
Nākam, dalamies, tievējam.
02.07.2013 11:13 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Manā kontā šodien 61,8km sportiski ar velo :) atbraucu mājās slapju ādu :) superīga sajūta, par ēsanu nerunāšu, baigais misklis man, pusdienas nav bijušas tikai tā pa ceļam 2 kotletes, saldējums (trekns kuru nepirkšu jo man par traku tomēr Pols vafelē), 0,5 sula, kafija, gurķi :D nu vot tā :D
24.08.2013 19:32 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Bļins, šodienas kcal tā kā jau apēstas (izbeidzās jau ap 17.00), bet gribās ēst..... laikam savu plāno dārzeņu zupīti jāpasūc:)
24.08.2013 20:03 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
_paris,
Apsveicu ar lidzigo saapi kaa man.. Es ar joprojam shokaa un nesaprotu no kurienes klat tie kg,ja visu nedelju eedu zem ccal un katru dienu nodarbinaju kjermeni :D
24.08.2013 21:10 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
buuuuu, bet tev vismaz apkārtmērs lielāks nepaliek, manis pēc es varētu svērt kau 80kg, ja vien izmērs normāls :D Šonedēļ domāju būs pa godīgo, bet ja 5dien nolikšu tiesības, tad uiii, šampis pa gaisu :D
24.08.2013 21:17 |

Reitings 255
Reģ: 04.06.2013
Sveikas, cik daudz kaloriju ir auzu pārslu cepumos ?
24.08.2013 21:34 |

Reitings 10816
_paris,
nezinu par apkartmeriem,bet viduklis nemainas jau nez cik ilgi un TRACINA :D ..mosh Tev vnk uz kaajaam baigie muskulji palikushi,tapec lielaks apkartmers :) kaa nekaa no Taviem treninjiem kajas labi kachaa :)
24.08.2013 21:41 |

Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
Sveikas!Esmu šeit jaunā un uzreiz pamaniju Jūsu grupu,lasu un domāju,ka šī būtu patīkama vieta man :)

Gribēju pajautāt vai kāda no tievētājam ir māmiņa?Man pēc burvīgo meitiņu ir palicis tas šausmīgais vēders..Biju 55-57kg(man viegli kauli)tagat 69kg

Esmu alkatīga saldummīle un ja dienā neesu saldumus,jūtos itkā devu nebūtu dabūjusi,sagurusi,nīgra..

Esmu arī saslimusi tapēc neko īpaši needu,nelien iekšā,domāju ka pēc slimošanas būs nedaudz mainijušies paradumi un negribēsies ēst tik daudz..
24.08.2013 22:51 |

Reitings 3328
es arī vienmēr priecājos par tādiem cilvēkiem,kuri spēj saņemties. man patīk apbrīnot citu cilvēku gribasspēku. novēlu veiksmi,kampanella

Man gan šādi veiksmes stāsti izraisa divējādas sajūtas - no vienas puses milzīgu apbrīnu, ka cilvēki spēj nomest teju pusi savas masas. No otras puses- cilvēk mīļais, kur biji agrāk?? Vai tad vienā dienā aizdzīvojies līdz trīsciparu skaitlim uz svariem???
Tas nav nekas personīgs pret šo meiteni, bet kopumā tā filozofiski pieejot- nu nevar tak nepamanīt, ka esi jau tik traki aptaukojies- tas tak var nobeigt locītavas, sirdi, asinsvadus un veselību kopumā!
24.08.2013 23:07 |

Reitings 3328
man viegli kauli

Viegli kauli, smagi kauli...... vispār jau kauli visiem +/- sver vienādi! Tas tā- no anatomijas!
24.08.2013 23:09 |

Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
Ar parastu aci var redzēt tomēr atšķirības,nerunājot par anatomiju..Stāv man blakus meitene pavisam tieviņa,neviena lieka tauciņa,bet es tāda paša auguma-būdīgāka,bet ne resna(sen gan tas bija)Es tad svēru 54,viņa 57,lai gan vienmēr visi viņai dod ne vairāk par 50 kg
24.08.2013 23:14 |

Reitings 3328
Ar parastu aci var redzēt tomēr atšķirības,nerunājot par anatomiju..Stāv man blakus meitene pavisam tieviņa,neviena lieka tauciņa,bet es tāda paša auguma-būdīgāka,bet ne resna(sen gan tas bija)Es tad svēru 54,viņa 57,lai gan vienmēr visi viņai dod ne vairāk par 50 kg

Muskuļi - tie sver vairāk par tauciņiem.
24.08.2013 23:59 |

Reitings 10816
Gangsters,
Taa bilde man patik :) sajutos uz bridi labak :D man pec pusotras ned holideji,redzes kaa bildees,kuras Es nefocheshu,izskatishos :D tad jau mosh bus jaunas bildes no manis sheit :D presi glastit savu man patik :D
25.08.2013 00:43 |

Reitings 10816
Jaa,Gangsters,man ar uz ljoti apaljiem cilvekiem divejadas sajutas..kaa vispar var novest sevi lidz tadai stadijai..bet ari apbrina,ka sanjemas,jo novest sevi lidz tadai stadijai ar ir maaka un iedomajies kads gribasspeks vajadzigs,lai parstatu est tos edienus,jo tur normali mauc iekshaa,lai taadu masu uzturetu :D man te cinja ar dazhiem kg un brizhiem ir besis..a superapaljiem kaa jacinas :)
25.08.2013 00:47 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Buuu, tev jau apsestiba nevis cinja ar kilo. Es tikko no randina ar draugu,izdzeru 4 pina colada un nejutos ne grama vainiga vai resnaka.
25.08.2013 04:06 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
No otras puses- cilvēk mīļais, kur biji agrāk?? Vai tad vienā dienā aizdzīvojies līdz trīsciparu skaitlim uz svariem???

Es to pašu tagad domāju, un visu laiku, paskatoties uz to lieko ādu, sevi šaustu, ka nekad sev nepiedošu, kā varēju tā uzbaroties. Nu, manā gadījumā bija tā, ka sāku draudzēties ar puisi, kurš vadāja pa kafejnīcām un pats ēda ļoti daudz, un kaut kā tā aizgāja. Vēders jau pie visa pierod un ēdot diendienā visādas picas un mc donaldus, vari apēst arvien vairāk un vispār bez tiem vairs nevari iedomāties savu dzīvi. Tāpat arī, piemēram, agrāk nespēju iedomāties, kā var dzert ūdeni. Man bija tikai sulas un limonādes. Tagad es tādas nedzeru vispār un bez ūdens nevaru padzerties. Vienreiz iedzēru fantu un palika slikti no tā salduma :D Agrāk arī nevarēju iedzert tēju bez cukura. Tagad nevaru iedzert ar cukuru, liekas pretīga. Tāpat arī nevarēju iedomāties pusdienas bez gaļas , kartupeļiem / makaroniem / rīsiem un treknas mērces. Tagad tādas kombinācijas man vispār nepastāv. Pie visa pierod. Var pierast pie neveselīgiem paradumiem, un tāpat pretēji - pie veselīgiem. Un cilvēkam ir ļoti grūti mainīt savus paradumus. Es domāju, ka es tāpat vien to visu nebūtu mainījusi, ja nebūtu dzīvē smagi pārdzīvojumi, kuru dēļ vienkārši vairākus menešus nevarēju neko normālu ieēst, visu laiku raudāju gandrīz. Tā nokrita svars zem simta un tad atjēdzos, ka esmu zaudējusi jau vairāk kā 20kg, un iepatikās. Un biju jau par tiem mēnešiem atradinājusies no visa tā neveselīgā ēdiena un vairs negribējās..Tā arī turpināju. Bet tas pirmais - mainīt savus ieradumus resniem cilvēkiem ir pats grūtākais. Es pati to nemainīju. Mani dzīve uz to piespieda un tagad esmu laimīga, ka viss notika tieši tā un ticu, ka viss, kas notiek ar mums dzīvē ir uz labu :)
25.08.2013 07:39 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Lai ādai palīdzēu tev diemžēl ir jāiegulda padaudz nauadas - provedūras, procedūras, procedūras

Kādas tieši domā? Kriosauna? Vakummasāža? Esmu jau lasījusi daudz par to visu, bet lielākā daļa saka, ka nemaz tā nepalīdz, ka tur var palīdzēt tikai plastiskā operācija :(
25.08.2013 07:42 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Labrīt!

Kampanella, es precīzi nepateikšu procedūru nosaukumus - zinu tikai, ka vakuumasāža palīdz celulītam - draudzene iet regulāri un rezultāts ir iiideāls, perfekti gludas kājas. Ok, viņa, protams, fiziski aktīva arī :) Noteikti ir speciālas procedūras ādai, ko klausies citos? Ja nauda ir, es un mēģini! Protams, plastiskā palīdzētu, bet tas jau atkal naudas jautājums.. Tie, kas saka, ka nepalīdz - viņi mēģinājuši? Protams, ja tagad liels laiks pagājis - var arī nepalīdzēt, tas viss jau bija jādara pašā sākumā.

Man šķiet, ka tas ir labi, ka buuuu ir "apsēsta," jo viņai ir mērķis! No malas tas var šķist traki, bet viņa noteikti to sasniegs :)

Brokastīs divas mīksti vārītas olas, rupjmaize+zemesriekstu sviests+balta kafija.
25.08.2013 09:18 |

Reitings 5
Reģ: 28.07.2010
Meitenes, kā jūs domājat - ievērojot veselīgu uzturu, kā pānu sastādījis uztura speciāliosts un vakaros paskrienot, ir iespēja 2-3 mēnešu laikā no 58kg tikt uz 50 vai 48?
vēlos atgūt iepriekšējo svaru
25.08.2013 09:34 |

Reitings 52
Reģ: 31.05.2013
Labrīt!

Tām meitenēm, kas šausminās par to kā cilvēki tiek līdz svaram, kas sastāv no trīsciparu skaitļiem, varu tikai teikt, ka katram stāsts ir dažāds, bet lielākoties tā ir nenormāla kāre pēc ēdiena. Tikai retos gadījumos tā notiek nopietnas slimības dēļ.
Par mani. Arī es savulaik svēru trīsciparu skaitli. Kā es līdz tam nonācu? Viens gads, kas pavadīts pie vecmāmiņas bija pamatakmens. Jau no 5 gadu vecuma biju, tā teikt, apaļīgs bērns. 12 gados, ja nemaldos svēru 80 kg. Tad mamma mani aizveda uz akupunktūru (no kuras īsti jēgas nebija, jo paralēli lika ievērot drastisku diētu, kas šīs dienas acīm skatoties, īsti nebija pareizi). Rezultāts, laikam bija kādi mīnus 5 kg. Pēc šī turpināju ēst kā ierasts - skolā bulciņas un citi gardumi, mājās ēdieni, kuru sastāvā obligāta ir mērce. Un tā līdz 16 gadiem, kad kāda kaimiņienes draudzene (tajā brīdī šķita nepieklājīga vecene, ja godīgi) norādīja kā es savā vecumā tik resna. Viņa ieteica nopirkt grāmatu "Atkinsa diēta" un pamēģināt ko darīt lietas labā. Pati esot tā notievējusi par 20 kg. No sākuma apvainojos, jo tā bija pirmā reize, kad kāds pateica acīs, ka esmu resna. Dabūju bibliotēkā grāmatu un jau tajā pašā dienā devos ar mammu uz veikalu. Tā bija reāla ekspedīcija! Ne es par kalorijām ko diži zināju, ne pārējām uzturvielām. Vasaras laikā zaudēju 17 kg. Līdz 18 gadu vecumam tiku līdz 75 kg. Palēnām un ne bez aizķeršanām. Protams, Atkinsa diētai ir blaknes, kas man ne īpaši tīk, tādēļ mēģināju tālāk tikt ar kaloriju skaitīšanas un, protams, sporta palīdzību. Pašlaik mazākais svars, kas man ir bijis (tiesa gan uz neilgu laiku un ar L.Neimanes palīdzību) ir 64 kg. Pie mana 172 cm auguma bija tīri ok. Tagad gan esmu palaidusies un jau 5 gadus nemainīgi sveru 75 kg.
Pašlaik ir mērķis atgriezties pie ideālā svara. Ceru, ka izdosies. Visiem tiem cilvēkiem, kuru svars sasniedz 3ciparu skaitli ir savs stāsts. Jautājums, vai ir gribasspēks un atbalsts no līdzcilvēkiem, kas palīdz tikt pie veselīga svara.
P.S. Arī es pusaudža gados domāju, ka es tik apaļa, jo man jau ir kāda kaite, kas liedz būt tievai. 22 gadu vecumā man veica vairogdzidzera pārbaudi, atklājot, ka nevis man kāda slimība liedza būt slaidai, bet gan nepareizs uzturs.
Jauku dienu visām!
25.08.2013 09:50 |

Reitings 537
Reģ: 07.07.2011
Veronika, jā, man ir nepilnus 4 mēnešus vecs bērniņš! Grūtniecības laikā pieņēmos par 10 kg, pirms svēru 58 kg un biju apmierināta ar savu svaru. Ar krūti nevarēju barot ilgi, diemžēl, bet svars turpināja strauji kristies līdz 55 kg, tagad ir nokrities 49/50 kg. Pašai, ja godīgi, nepatīk. Vairs neēdu saldumus kā agrāk (šokolādes tāfelīte bija nieks vienā rāvienā), jo neprasās nekas, ko ēdu gr.laikā. Bet jāņem vērā, ka visu mūžu esmu sportojusi, un tagad arī ir muskuļi gan uz kājām, gan uzkačāta presīte (nelielos :D ), esmu skrējēja. Tiesa, tagad nav daudz laika treniņiem. Gribu atpakaļ dibenu un krūtis :D Bet bāzt sevī draņķus negribu, jo jau iiiilgu laiku neuzskatu to par ēdienu, kopš mainīju savu domāšanu par veselīgu dzīvesveidu.
25.08.2013 12:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits