Sveikas. Es te regulāri palasos, bet laikam neesmu rakstījusi. Jau vairāk par gadu cīnos ar tievēšanu. Esmu nometusi padaudz svara. Bija man traki liels svars - vairāk kā 120kg, tas viss tika nomests šķiršanās un pārdzīvojumu rezultātā, tagad ir 70kg, augums 1,72m. Tagad gribu tikt līdz 60kg.
Tāds svars man ir jau no janvāra .s.g. tie 70kg. Janvārī sāku aktīvi sportot un veselīgi ēst, bet bāc, svars stāvēja uz vietas, turklāt, sportojot bija grūti ēst maz. Tā nu maijā joprojām svēru 70kg :( Tad vasarā turpināju sportot, bet visādu pasākumu / ceļojumu un līdz ar to ēšanas rezultātā pieņēmos par 5kg. Tagad nedēļu izdomāju nesportot un izslēdzu pavisam ogļhidrātus. Un kaut kāds brīnums ir noticis - tas, ka mīnusa ir 5kg un atkal sveru 70kg, ir skaidrs, ka ne jau tur tauki pazuduši tik ātri ( kaut gan man atkal der bikses, kas vēl pirms nedēļas nederēja ), bet pats labākais, ka es varēšu tagad normāli turpinat ēst veselīgi, jo vai nu kuņģis sarāvās, vai kas, bet ēst gribas daudz mazāk un saldumus vairs vispār negribas. Vakar ēdu no rīta paniņas, pusdienās liellopa gaļu ar dārzeņiem un vakarā biezpienu ar ogām, kamēr draugs blakus ēda čipsus un saldumus, bet man pat slikti palika uz tiem paskatoties, dīvaini :D
Nu tā, nedaudz mans stāsts īsumā. Nav man laiks te baigi bieži atskaitīties, bet palasīt jūsu pļāpas patīk. Iepriecina gan buuu, gan surli, gan paris utt sasniegumi un zināšanas par veselīgu dzīvesveidu , šo to esmu arī sev no jums paņēmusi, tāpēc forši, meitenes, ka te esat un komentējat, tas gan prasa noteikti daudz laika, bet noteikti neesmu vienīgā, kas te lasot motivējas un daudz ko iegūst, kaut nepiedalās pļāpās.
Diemžēl, jāsaka gan, ka man nekad netikt pie ļoti skaista auguma, jo lielā svara zuduma rezultātā man ir nopietnas problēmas ar ādu, kas karājas visās malās un es pat nezinu, ko iesākt ar to, jo nepalīdz ne sports, ne krēmi. Un tas gan katru dienu dzen kompleksos, bet es cenšos par to nedomāt un domāt pozitīvi.
Lai visām izdevies un veselīgs weekends :)