ja es vingroju, man ir jāizlaiž kāda diena nedēļā? vai es varu katru dienu taisīt? Draugs saka,ka vismaz viena diena jāizlaiž ir, bet es uz viņa viedokli tikai nepaļaujos.:D
čāča, vingrot tu vari katru dienu, bet katrā tajā dienā nevajag nodarbināt vienus un tos pašus muskuļus.
1dienā taisi presītes, otrdienā pietupienus, 3dienā presītes, 4dienā pumpējies utml.
Muskulim, lai tas attīstītos, vajag atpūtas dienas, citādi Tu ņemies un vingro, svīsti, bet galu galā neefektīvi.
dark_night,
man ar viss cool :) piestradaju citigi pie presites shajaa nedeljaa, lai varu but smuka ieksh bikini LV :D man pilnigi raudiens naak,iedomajoties,kaa noraushos ieksh LV :D un tad vareshu ar jaunu joni mesties iekshaa tieveeshanaa :D
čāča, vingrot tu vari katru dienu, bet katrā tajā dienā nevajag nodarbināt vienus un tos pašus muskuļus.
1dienā taisi presītes, otrdienā pietupienus, 3dienā presītes, 4dienā pumpējies utml.
bet es vingrinu vienus muskuļus. man citi neinteresē,kā pakaļgals un kājas.
Kā labāk? - skriet katru dienu vai vienu skriet, vienu neskriet, vai piemēram divas skriet, vienu atpūsties. Vai piemēram darbadienās skriet un brīvdienās atpūsties? :D
Šorīt esmu pamodusies un kājas pēc vakardienas skrējiena nesāp.
Brokastīs man aukstā zupa un mazliet 0,5% biezpieniņš. Jāiztukšo ledusskapis, lai nekas nesabojājas, jo pa ned.nogali laižu prom svinēt labam draugam bijušo vārda dienu... Jācenšās daudz neēst un nedzert daudz šampi. :)
es ari pievienojos, nomest ir ko, diezgan daudz.
1,65.. 72kg. brokastis sobrid ir bijis tomats, pusdienas planojas darzenu zupina
bet man ir viena problema SPORTS :D ka lai to iemil, jo ja kaut mil, tad to ari visu laiku dara. ak.
Izpildīju Jillian Michaels 6 week six pack ABS
Pirms tam vingrojumus veicu uz savu galvu, bet sekojot šiem video, nedaudz vieglāk. Nav jādomā, ko tālāk utt, kā arī negribas paslinkot kādā brīdī, bet turēt līdzi :D buuuuu - bet nevajag pārdzīvot. Tagad formas būsi uzkačājusi, nu labi, iekš LV nedaudz "atlaidīsi", bet pēc tam ar jaunu sparu varēsi turpināt ;D
Vakardienas lazanja šodien likās debešķīgi garda pusdienās :) vakar likās par sāļu, laikam pie vainas mellenes, ko saēdos pirms vakariņām.
Nopirku jauno Shape, jo domāju, ka būs baigi daudz aprakstīts par meitenēm, kuras trenējas ar City fitness treneriem, bet nekā.. par katru pieci teikumi :(