sveikas! nekad neesmu nākusi iekš šīs diskusijas, jo man līdz tievēšanai bija tālu, labāk ēdu visu, kas pa rokai un gaudos par savu svaru un spoguļattēlu (šis viss gan pēc dzemdībām, ne pirms tām). pāris reizes mēģināju ēst veslīgi, līdz norāvos un visu, ko iepriekš biju sev aizliegusi, apēdu dubultā. pirms grūtniecības svēru 63, tagad- četrus mēnešus pēc dzemdībām man bija 72,8. uzsāku Dikāna diētu. lūdzu, nenoriet mani- cik saprotu, lielākā daļa no jums sporto un tiešām ēd veselīgi, bet man vajag kādu labu atspēriena punktu. protams, saprotu, ka diētai nav jēgas, ja pēc tam atsāks iepriekšējo dzīves veidu, bet tāds nav mans mērķis. Es vēlos zaudēt svaru, pierast pie mazākām porcijām, vairāk uzņemtā ūdens un turpināt veselīgu dzīvesveidu, tikai tad jau ar sabalansētāku ēdienkarti. Jau tagad esmu atklājusi daudz labu produktu veikalu plauktos, kuri arī turpmāk vienmēr būs manā preču groziņā, piemēram, beztauku jogurts, vājpiens, auzu klijas, liess šķinķis, 0,1% mājas siers. Esmu iemācījusies lasīt produktu uzturvērtību cītīgāk, ne tikai apskatot, cik kaloriju ir 100 g. Tā kā domāju, ka visam jābūt labi.
Šo diētu sāku šo pirmdien, pagaidām veicas labi, protams, ik pa laikam ļoti kārojas neatļauto- īpaši, kad veikalā zib gar acīm dažādi našķi, bet izdodas noturēties. :)