Lai gan pludmales sezona iet uz beigām/beigusies, mana cīņa pašai ar sevi laikam sākas tikai tagad...
Nekad neesmu bijusi super tieva vai super resna, vidējā latviete :D bet arvien vairāk nepamet sajūtu, ka jūtos arvien neērtāk un neērtāk savā ķermenī. Mūžīgais "viss, no rītdienas es tiešām sākšu ēst veselīgi" man ir ļoti tuvs jau vairākus gadus, bet žēl, ka nekad tā arī neesmu sāņēmusies to turpināt ilgāk par pāris dienām. Man pašai šķiet, ka ēdu diezgan veselīgi, bet te jau jāsmejas, jo, ja tā tiešām būtu, kādēļ tad es vispār šeit ko rakstītu. Mani lielākie klupšanas akmeņi ir lielā vakara ledusskapja tīrīšana un nespēja kontrolēt savu sāta sajūtu. :(
Mana apņemšanās turpmākajai nedēļai:
*saldumu deva dienā ne lielāka par plaukstas lielumu un tikai līdz 15:00
*pēdējais vakara kumoss līdz 19:00
*skatoties tv, sērfojot internetā pie rokas drīkst atrasties tikai tēja, ūdens glāze
*divreiz nedēļā vakara pastaiga
Pašai šķiet, ka muļķīgi sevi ielikt konkrētos rāmjos, bet kas vienam der, citam neder nemaz, un manā gadījumā citādi nekas nestrādā. Galvenais, ka šovakar vēl ieplānota ciemošanās, tādēļ pašlaik ļoti liela neskaidrība par vakaru.
Nedaudz smieklīgi rakstīt ko šādu pat īsti neredzot tam patieso jēgu, bet man (ļoti, ļoti, ļoti cerams) šis darbosies, kā atgādinājums, ka pati esmu izvēlējusies mainīt savu dzīvesveidu un motivācija nemest plinti krūmos sastopoties ar pirmo kārdinājumu apēst kārtējo kūkas gabaliņu. :)
Paldies par uzmanību! :D