Tas ir normāli Gangster, man ir 1.60m un apmēram 55kg. Varu ielikt bildi lai saprastu ka resna neesmu, šur tur jau forma ir, bet nu sorry, visas nevar būt skali.
Par bildēm runājot- rekur es pirms nedēļas! Nu resna jau toč neesmu:D
Mana pēdējā bilde (aptuveni pirms 2 nedēļām), vasarā mazliet formu esmu zaudējusi, jo muskuļi nedaudz pazuduši, režīms vaļīgāks.. bet svars vēl pagaidām stāv uz vietas.
Iespējams kāda mani atpazīs pēc šīs bildes, bet es savu identitāti īpaši neslēpju šajā forumā. :D
es tik domaju, vai Gangsters kaajaam nevajag buut bish muskuljotaakaam,skrienot 10 - 18km... vai vnk uz manaam kaajaam aatri veidojas izteikts muskulis;) .. tas taa... garaam ejot padomaaju :D...un Lee, Tava prese ahhhhhhhhh dalies :D..kaa vienmer turpinu to teikt un teikt :D
Lee bildi redzēju instagram, ļoti labi. Sportots kā nākas :D , ar var redzēt ka augšstilbi uzkačāti, bet tā bez nekā lieka.
Es to nevaru panākt, tāpēc skrienu mazāk un līdz ar to ēst ar vairs tā negribas, gribu nomest tos stilbus :D
Man šitā kaut kā, tikko nofočēju, spīdu un laistos jo dārzā sauļojos :D ceru ka bante pēc ram neizplatīs internetā :D
Man kājas arī ir muskuļotas .. bildē nav sasprindzinātas, citiem varbūt izskatās, ka lielas vnk, bet tie ir muskuļi :D ja sasprindzinu, tad vispār izteikti muskuļi.. bet nu pa vasaru biš tauciņš arī pienācis klāt (man vasarās tā mēdz būt). :D
Paldies buuuuu , tev pašai super presīte, tievule tu! :)
Gurri, tev viss ok kājām! :) sportisks augums!:) es tavā vietā noteikti neuztrauktos par muskuļiem!! Skrien vnk mazākus gabalus ar zemu pulsu.. neticu, ka tas kājas padarīs lielākas, noteikti nē.. tikai dedzinās taukus :)