Sveikas, ceru, ka visam viss labi. llgi neesmu rakstijusi, ciinos. Gribeju tikai padalities ar saviem sasniegumiem. Tie gan jau varbut liksies mazi, bet man tas ir daudz. Tatad pagajusa gada julijaa sveeru 74kg, sads svars bija uzkapis pec ok lietosanas un gandriz gadu nekapa lejaa kaut tabletes lietot partracu. Vakar sporta zaalee nosveros un tagad svars ir 65 kg :) Jasaka, ka svars aktivi saka krist nost tikai sakot no sa gada marta, pirms tam looti leni tas notika kaut dariju visu kaa peec gramatas.
Es nevaru aprakstit savu prieku un beidzot pelkostima jutos komfortabli, vakar ar draugu peldejamies un nebija sajuta, ka gribu slepties zem udens, patika i pagorities i pakokjeteet :)
Merkis ir tik lidz 62/63 kg un tad prieks manis tas ir idealais svars(es 1, 73 m gara).
Ko daru? Esmu pasakusi daudz braukat ar divriteni, pa kalnaniem celinjiem. Needu pec plkst 8 vakaraa, meginu pilniba izvairities no balto miltu produktiem jo sie mani uzbaro loti atri. Nesen saku iet uz zali ar draugu, 2 3 reizies nedela uz videji 1, 5 h. Tur man svari parsaraa, kads aplis noskriets prieks kardio.
Tas ari viss.
Skapja saturs ir izrevidets jo daudz drebju palikusas par lielu, karajas :)