TIEVĒTĀJAS II

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Turpinam tievēt. Jauna disksuija, iespējams dos jaunu sparu tievēt. Kādai :D
Nākam, dalamies, tievējam.
02.07.2013 11:13 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
YORK, es ļoti labi saprotu un zinu kā ir, kad ir šāda kompulsīvā pārēšanās, esmu mocījusies ar ēšanas problēmām kādreiz baigi, caurejas zāles gan nē, bet vēmusi pa tualetēm gan savā laikā un tamlīdzīgi, tad atkal pārēdusies un kā nebeidzams aplis. Nu tas ir traģiski patiesībā, tā ir baigā sevis nemīlēšana un to nav viegli izrisināt, katrā ziņā ne ar vienu komentāru.

Par ēdienkarti, tevis minētie produkti ir pavisam ok, lai atbildētu atbildētu vai sabalansēti, būtu jāzina daudzumi, ko apēd. Atceries, ka ēst var visu, ar primāru izvēli uz veselīgiem produktiem. Ja gribi notievēt, tad jāskaita kcal principā, bet tavā gadījumā neieteiktu, jo tev jau tā nav īpaši veselīga attieksme pret ēdienu, labāk būtu tā mierīgi.. bez stresa pret pārtiku - ēst veselīgi, līdz sātam, nepārēsties un nebadoties. Ja gribās kādu vīna glāzi, tad iedzer, bet ne daudz un tā - visu ar mēru, bet neko neaizliedzot.
21.07.2014 15:47 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Feini, vismaz kas pozitīvs :) māsa noteica, ka man vēders tievāks palicis :) un es meitenes mazāk skrienu līdz ar to neēdu vairs makaronus un nenašķojos ar bulkām.
Tagad gan atvaļinājums uz dažām dienām un rīt kāpšu uz velo, kārtīgu treniņu uztaisīšu, gribu šovasar piedalīties vienās velo sacensībās :)
21.07.2014 16:33 |

Reitings 9561
Cukuru joprojām nelieku pie kafihas, tikai darbā tos mākslīgos cukurus lai gardāka kafija, kas tik garda nemaz nav bez tiem. Mājās man tagad tiešām garda kafija :)
Meitenes turam sevi formā :))
21.07.2014 16:35 |

Reitings 178
Reģ: 04.02.2013
Pagājušo ned
21.07.2014 20:17 |

Reitings 178
Pagājušo nedēļu gāju uz sporta zāli. šonedēļ turpinu. Lielākie grēki šajās dienās bija rafaello un ar gaļu pildīta bulciņa, bet neesmu pamanījusi nekādas izmaiņas, vai tas ir normāli?
Citādāk dzeru daudz ūdens, neēdu neko treknu, nepārēdos, uzturs daudzveidīgs. Jautājums, pēc cik ilga laika varēšu pamanīt rezultātus?
21.07.2014 20:19 |

Reitings 9561
Elza, nekoncentrējies uz rezhltātu bet dari to kas patīk un rezultāts atnāks nemanot :)
21.07.2014 20:21 |

Reitings 178
Gurri, man arī šķiet, ka uztraucos par daudz par to rezultātu...
21.07.2014 20:22 |

Reitings 5
Reģ: 21.07.2014
_paris cik ilgi tu mocījies ar šo problēmu? kā tiki galā? pamazām?svara problēmas arī bija? pašlaik vēl gādās šāda pārēšanās?
man problēmas arī sagādā saprast, kad gribu un kad negribu ēst, saprast, kad kuņģis vairs negrib ēst, jo "galva" ēst varētu nepārtraukti. vakar,piemēram, pusdienās ēdu zupu, pēc 5ēk likās, ka kuņģis jau pilns, bet likās, ka nedrīkst apēst tik maz, ka atkal sanāks badošanās, visu bļodu noēdu, bet vai vajadzēja? citrreiz sanāk pusdienās norauties, vakariņu laikā puncis pilns, bet jāēd, jo laiks jau pienācis, tad jūtu, ka atkal esmu norāvusies, jo plīstu pušu un tad izdomāju, ka jau tā ir sanācis, piēdīšos līdz galam un rīt sākšu visu no jauna. pašlaik nezinu kā tikt ar sevi galā, ir asaras un sevis noniecināšana.
22.07.2014 09:51 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
YORK, pamēģini ēšanas jautājumu uztvert kā striktu režīmu. Kā zāļu dzeršanu, kad nedrīkst neko izlaist, gribās vai negribās.
Ēd ik pēc 2-3h noteiktu ēdiena daudzumu.
Neļauj vaļu emocijām, no kurām tu neko nesaproti, un ja tās rada haosu tavā galvā.

Porcijām tajās ēdienreizēs nav jābūt lielām, drīzāk mazām, pēc paēšanas nav jābūt pilnai sajūtai.
Pāris nedēļu piespiešanās, un organisms un gremošanas sistēma ieies ritmā, kurā jutīsies ļoti labi.
22.07.2014 10:01 |

Reitings 5
Reģ: 21.07.2014
womankind man jau pēc 2ām izdevušām dienām ir forša sajūta, pacilājums, ka viss sanāks, bet 3ajā dienā parasti viss nojūk, vai nav noskaņojuma, vai kādas svinības, vai darīt nav ko, bet viss, es saprotu, ka ir jāmēģina sevi pārvarēt, jo tā ir cīņa tikai pašai ar sevi, kur citam palīdzēt ir ļoti smagi!
22.07.2014 10:15 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
3ajā dienā parasti viss nojūk, vai nav noskaņojuma, vai kādas svinības, vai darīt nav ko

Ja ir stingrs režīms, nekas nevar nojukt. Nu vienkārši nevar.
Ta kaut vai liec atgādinājumus - tagad jāēd. Un ēd.
Saplāno, ko ēdīsi vairākas dienas uz priekšu. Jā, jāsaņemās, bet pamatā saplānot, ne darīt.
22.07.2014 10:20 |

Reitings 13796
YORK, tāds atvemšanas sindroms bija pusaudžu gados, gadiem ritot jau ņēmos prātā, bija svara problēmas, jā, agrāk svēru 75kg uz 171cm, sāku sportot, it kā viss kārtībā, bet es vispār NEKO nesajēdzu no uztura, man aizvien šķita, ka griķu diētas ir baigi ok un, ka ir burvīgi noēsties 2 dienas un tad 2 dienas neēst nemaz. Kā tiku galā? Es šaubos, ka esmu 100% tikusi galā, es aizvien varu apēst 5 saldējumus no vietas :D

Bet starpība ir tajā, ka pasarg Dievs, neko neatvemju, nekādas caurejas zāles, protams, ka gadās pierīties, es joprojām domāju, ka nelielas mentālas problēmas man ir, BET fitness visu ir pagriezis uz krietni labāku pusi. Nu, piemēram. Es ieeju veikalā ar domu, gluži kā tu - ja jau norāvos, tad jau lai uz pilnu banku, bet vairs nevaru nopirkt tos super sliktos našķus - čipsus, majonēzīgos salātus, vienkārši nespēju vairs tā, jo zinu, ka tas nenāk par labu veselībai. Es sāku skaitīt uzturvielas, tas diezgan labi palīdz sabalansēt.

Ja gadās traki noēsties (man tā gadās TIKAI tad, ja lietoju alkoholu bonusā, viena glāze vīna un aiziet), tad nesodu sevi nekādā gadījumā, protams, ka ir reizes, kad morālās paģiras liek manīt, bet nekas, tad jāaizet pagulēt, pasportot un jāuzsit pa plecu, cik stipra esi, ka pēc tik daudziem kritieniem, vēl spēj celties. Jo nav jau viena mērķa, mērķis ir dzīvesveids un, kuram gan visas dzīves nogrieznī nesanāk kļūdīties.

Man ļoti pratīgs šķiet womankind ieteikums kā uztvert ēdienreizes, bet diemžēl, ja cilvēkam tā ir emocionāla problēma, tad nu ļoti grūti ir ieviest kādu sistēmu, jo kad pienāk rīšanas lēkme, tu 100% nedomā ar galvu, to nevar tā kontrolēt, tur jāārstējas. Tev vienkārši jāsaprot, ka tev nav jāsoda sevi, ka ēdiens nav nekas slikts un nedomā par zupas bļodu, tā ir tikai ZUPA! Ja tev tajā brīdī gribās ēst, tad paēd, neko, neko neaizliedz, pa solītim, lēni, prātīgi, ieklausies - vai viss pietiek, lai neattopies Dantes elles lokā jau atkal.

Tu saki par svinībam- nu, lai! Svini un apēd to kūkas gabalu, tas taču nekas, tieši tāda jau ir dzīve - ne vienmēr tu visu ieliksi sistēmā, tev jāmēģina iekļaut savi mērķi tajā visā un tas ir pats galvenais, kāds ir tavs mērķis?
22.07.2014 10:32 |

Reitings 13796
Ja ir stingrs režīms, nekas nevar nojukt. Nu vienkārši nevar.

Var. Tās ir iekšējās pretrunas. Tas ir domāts, manuprāt, ka ne jau viņa nepaēd, bet saēdās sūdus un tad panesās.
22.07.2014 10:33 |

Reitings 108
Reģ: 12.05.2014
Man arī ir bijuši ēšanas traucējumi. Ēdu visādus štruntus un vēmu ārā. Un jutos labi! Fiziski. Emocionāli, protams, mocīja doma, ka kā es tā... Bet nevemt ārā nevarēju, bija pretīga tā doma, ka tas briesmīgais ēdiens ir manī iekšā. Palīdzēja izpratne. Pirmkārt, par to, kā strādā organisms. Otrkārt, kas strādā man pašai. Un regulārs sports arī palīdz, jo žēl bojāt savu sūro darbu.

Par pozitīvo - H&M tik skaistas sporta drēbes!!! Un tik lētas! Nopirku spilgti rozā krekliņu par 15eur, tik labs pirkums! Kāda zina, kā ar kvalitāti ilgtermiņā?
22.07.2014 15:33 |

Reitings 13796
Romy, kà paveicas.. Man krekls savēlās pēc dažām reizēm, kamēr jaciņa kalpo godam. Par 15 eur var nopirkt arī Adidas un Nike outlet, ja nu interesē :)
22.07.2014 20:43 |

Reitings 108
Reģ: 12.05.2014
_paris, eh, sarūgtināji. Man viss pārsvarā no Nike, vairākām drēbēm jau 3+ gadi un viss forši - krāsas spilgtas, nekas nav izstaipījies, savēlies.. noteikti tās naudas vērts! H&M dizains patika. Vispār esmu sajūsmā par Lorna Jane sporta apģērbiem, bet pie mums nav un nezinu, kur Eiropā ir.
22.07.2014 21:29 |

Reitings 9561
Man ir vairākas lietas no H&M, tieši demokrātisko cenu dēļ un dizains.
Siltāka jaka - ļoti laba, gan skriešanai gan velo, kalpo labi
Siltāks džemperīts no staipīga auduma - arī labs priekš velo ziemā, nav ne izbalojis nekā citādi sabojājied maxgājot
Šorti - ērti skriešanai, labi, nekas nav nobeidzies
Vidukļa josta - cena bija kādi 7 EUR, viss apmierina,pat ūdeni nelaiž cauri, ja vien nav lietus gāzes
23.07.2014 01:02 |

Reitings 9561
Lietusgāzes
23.07.2014 01:03 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Čau!

Manu prātu atkal kaut kas nodarbina, tāpēc jautāšu jums.. :D Tātad, trenēju vēderpresi, taisu presītes un protams,ka tauku slānītis vēl pa virsu ir tīri makans, bet tajā vietā,kur man ir ķeizara rēta, tur ir ciets. Taču rēta ir kaut kāds neveiksmīga, šķība un vienā pusē ierauta uz iekšu. Tajā vietā arī ir tāda kā bedre uz iekšu. Kaut kas tur nav riktīgi ar muskuļiem, varbūt nepareizi pārgrieza,varbūt nepareizi sašuva... nezinu, jāatrāda ārstam laikam. Bet es domāju par to, vai pēc tam,kad dabūšu smuku vēderu, tur nebūs tāda bedre ? Nu to,ka to rētas vietu nekad vairs smuku neredzēšu, to es sapratu jau sen, jo kaut kas ar to rētu ir nogājis greizi jau griešanas vai šūšanas brīdī. Bet vai tur nepaliks tā bedre ?
Te ir kāda,kurai bijis ķeizars un pēc tam atguvusi smuku vēderu ?

Varbūt ielikšu bildi, lai apmēram varat saprast par ko es runāju, tikai jāsaņemās nobildēt :D
23.07.2014 11:14 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Romy Man no H&M maiciņas un šorti jau gadu nokalpojuši, tiek regulāri mazgāti, krāsas nav zaudējuši un audums nav savēlies :)
23.07.2014 14:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!