Gurri, jā, tā tas ir - tā tajā pasaulītē iekārtots, ja Tev vai māsai nav attiecīgu problēmu, tad pie vainas noteikti nav sports, jo Jūs taču arī sportojiet. :)
Tāpat arī Tu izklausies zinoša sporta slodzēs - tev ir perfektas laika vienības, ko mini - 3h, kas tiek ņemtās kā faktors, kad slodze ir par augstu vai zemu. Es varu tikai izteikt Tev komplimentu par tik plašām medicīniskām zināšanām, jo es nezinu pat miljono daļu no tā, kas, ko ietekmē un, kas katram skaitās augsta/zema slodze pie menstruālajām problēmām.
Kā Tu, iespējams, esi ievērojusi, tad runa ir nevis par to, ka menstruācijas pazudušas sporta ietekmē, bet paaugstināta slodze traucē tām atgriezties. Kā arī - principā jau katrai ir sava diagnoze, ja Lee (piedod, ka pieminu) bija kāds hormons par zemu, tad surli, savukārt, ar to viss kārtībā, tātad attiecīgi tiek meklēti citi iemesli - ja cilvēks vesels kā rutks, bet kaut kas tomēr nefunkcionē.
Šeit jau tikai dalās kaut kādā pieredzē, pastāsta, kā ir, kā nav konkrēti katrai no mums. Tas taču ir lieliski, ka Tev un māsai viss kārtībā, bet nu nevajag, nevajag tā šokēties, ka kādam citam ir savādāk - pasaule ir dažāda, tik pat dažādas ir problēmas. Mēs varam noliegt, jo nesaskaramies ar to.
Kā piemērs -kad Tava māsa teica, ka palika resna no spēka sporta, man tas šķita savādi, kamēr Tev tas nemaz nešķiet nereāli, jo Tu esi to redzējusi un pieredzējusi.
Es, protams, atvainojos par savu sarkasmu komentāra sākumā, bet tici, es nebiju domājusi aizvainojoši, bet reizēm nu vienkārši nevar paklusēt, kad ir sajūta - otrs pārprot.
Lai veicas kampanella kūku pārbaudījumā! Man reizēm gribās saldu, reizēm nē - tas kā, kuru reizi. Citreiz vienalga pavisam, reizēm varu apēst veselu kūku viena. :D