Ja es pazītu sēnes, es noteikti arī gribētu braukt sēņot ar saviem jaunajiem gumpeļiem.:D samarinētu, savārītu, ēstu vnk savārītas ar sāli..nom,nom,nom...
Jā, man paziņa, sēņotājs ar "stāžu" ieteica braukt droši tagad, turklāt Bolderājas rajonā (+/-7 km no Rīgas) esot zelta sēnes šobrīd:D
Ek, meitenes, jāsēņo, jāsēņo. Tik forši mežā, svaigā gaisā, pēc tam mājās gatavot šo super gardumu:)
Es šodienas treniņu iemainīju pret Asins donora busiņa apmeklējuma. Līdz ar to darba diena uz pusi īsāka.. vakarā vēl svarīga tikšanās. Nupat piedzēros zupu :D
smukadida,
eed saldetus darzenjus..tur ir vairak vitaminu iekshaa nekaa svaigajos..jo sasaldee strauji ljoti augstaa temperatuuraa un saglabajas vertiigaas vielas :) taa Es vismaz esmu lasijusi :)
Sezona/ nesezona, ievesti / vietējie, bio/ saķīmiķotie, svaigi / saldēti / konservēti.... tādi vai savādāki, bet augļi un dārzeņi mūsdienās ir pieejami cauru gadu!!!
Gangsters taisnība,bet kas ir labs tomātā,kurš ir ievests Janvārī? Nu tiešām kas?
Man neviens neiestāstīs,ka ziemā ēst gurķus,tomātus un citus vasaras dārzeņus ir vienāds ar veselīgu dzīvesveidu.
Nu tā viņš ir, Nazi! Tādas tās izvēlītes mūsu platuma grādos! Nu var arī pats konservēt, bet atkal visa tā sāls un marinādes (piem.mrinētā gurķī) arī īsti nebūs veselīga! Vienīgi -tas būs LV gurķis, nevis ievestais:D
meitenes,es nevaru atrast tajā punktu tabulā kabačus,kur nu vēl kabaču pankūkas (jo tur viņu nav:D) tad kā man tagad uzzināt,cik punktu ir kabaču pankūkās?