Sophie,cik tu veca? 145 nav zema pulsa zona nekadi, tev,Gurri,iespejams,bet ne jau iesacejiem. Ta ir vismaz videja. Ipasi,ja gadi nav 20. Sophie,tev ciparus vajag,nevis tas zonas pulsometra. Izrekini sev ta,lai ir 65-75% no max pulsa(207- puse no vecuma ir precizaka formula par 220-vecums,bet der abas) Un turies shajas zonas. Man tas ir 130-150 apmeram. No sakuma ir ta,ka ar pastaigu pietiek (:D), bet ar laiku sirds uztrenejas. No sakuma sac ar shiem baazes treninjiem,tad velak vari intervalus taisit,uzlaist uz 160,atkal zemak u.t.t Nu cita opera. :) Buuuu, es no savas pieredzes skatos, kamer skreju ar augstiem pulsiem,tikmer nekads trenejosh efekts nebija,tagad loti jutu,ka sirds ir jau labak treneta,varu skriet atrak ar zemaku pulsu. Tev skrienot ir 170 un tu easy vari sarunaties? Nu nez', ar pulsometru viss ok? Pat,ja tu esi tik labi treneta,ka tev anaerobas mainjas slieksnis ir ap 170 sitieniem(tas ir reali), tapat-ta nav tik zema intensitate,lai sarunatos viegli,ilgstosi.. Man skiet.