enyaan
Atpūsties es beidzu janvārī, kad biju apņēmusies savā dzīvē atkal ieviest sportiņu ar mērķi iegūt stingrāku, tvirtāku augumu + smuki trenētas rokas (visu laiku pieminu Lee bildes, bet līdz tam man vēl tāls ceļš) un kājas.
Pēdējo mēnesi vingroju ar 1,5-2kg hantelēm (iepriekš bija 1kg). Taisu vingrojumus pēc toneitup.com, ir draudzenes aizdots DVD Chantelles Nr1 boot camp + citi youtube vingrojumi, kas uzrunā un patīk, kā arī pa reizei izmantoju mājās esošo velotrenažieri. Esmu iegādājusi pulsometru, lai sekotu līdzi pulsam un vispār interesantāk un motivējošāk darboties ar to :).
Vakar tiku pie proteīnu pulvera, ko domāju pamatā lietot tikai tad, kad treniņš ir 1h. Tā vingroju mājās katru dienu - sāku ar 30min, tagad 45min-1h. Ilgums atkarībā pēc noskaņojuma, pašsajūtas un tā, cik ļoti ēst gribas vakarā pēc darba :D.
Uzturā gan neko diži neesmu mainījusi. Man ir tas gadījums, ka (tpu tpu) nekad nav bijusi problēma ar svaru, ātra vielmaiņa, ēdu visu. Tagad ar gadiem un sēdošo dzīvesveidu un lielāku ēšanu uz vēdera bija pārādījusies maza mikroriepa un pāris kg klāt. Esmu nedaudz samazinājusi savu negausīgo rīšanu un našķēšanos + sportiņš mājās un rezultāti uz svariem vismaz ir manāmi, vēders ar palicis plānāks, rokas uzlabojušās, bet ar kājām man gan iet lēni un švaki. Pirms un pēc bildes man gan nav. Drošvien vajadzēja gan...motivācijai...
Nu kaut kā tā man iet.:)