kaa tik tievu vidukli dabuji, kaa 1.bilde?
Tievak jau vairs nevar but, jau kauli spiezas, un tauki nav vispaar necik, ta ka neieciklejies uz to tievumu, citadi bail, ka tev nesakas problemas (anoreksija vai kas tads) . :(
Piekrītu Lee, ja tā turpināsi sagandēsi savu veselību, bet es pieņemu ka Tev tāpat ir tāds ķermenis kas tik viegli neuzresnē, ēd ko gribi tāpat tievs...
Es brīvdienās pie spoguļa gorījos un man likās, ka kaut kāda prese sāk rēgoties! Tiesa gan- tikai no rīta, vakarā tur nekas vairs nerēgojas :D Bet tagad pēc Buuuuu bilžukiem, manas ilūzijas sagruva:D Buuuuu, malace!!!
Buuuu, lai nu kurš to varētu teikt, bet ne jau tu! Par tauciņiem ap nabu.:D
Es tev ieteiktu nekoncentrēties tik ļoti uz kardio, bet vairāk uz spēka treniņiem.
ņammm, ēdu garšīgu mango.. tas būs mans turpmāko dienu Čītmeals :D Sapirkos Maximā pa 45 centiem gab. Tās, kuras tur neiet, palaiž garām labu akciju. :D
Ooo, labais, šodien būs jāaizdodas uz maksimu pēc mango :D Rimčikā viņi pāri pa 1eur maksā gabalā, man žēl naudas. Tāpēc es tik pieeju, pasiekalojos un aizeju :D
Lee,oo,paldies,par info! :D es sezu rinda pie arsta,pieraksts man uz 15.00,psc vienkarsi-esmu nikna. Est gribu neeeenormali, pluss krit epasta darba lietas,es ceru paspet lidz 16.30 tik atpakal.. Kada jega no pieraksta,ja man jagaida 1h??
Jā, mango toč ir trakais cheatmeal :D
Mani arī viens kā reiz mājās gaida, ja nemaldos, tad šodien ir pēdējā atlaides diena. Bet varbūt kļūdos.
(tāpat arī rukolai)