Uz mani laikam par laimi vai diemžēl nestrādā augļu cukurs. Ēdu tos daudz un pirms gulētiešanas, kardio treniņi ir tikai 1-2 nedēļā vairs tikai, atlikušajā laikā ir spēks un pilates. Svars vienu brīdi bija uzkāpis, tagad - atkal tāds, kā bija. Jāsāk bulkas ēst laikam :D
Šodien uztaisīju biezzupu- puse no neliela ķirbja, burkāns, sīpols, 3 ē.k. light dzintara siers un apgrauzdēta fitnesa maizīte. Ļoti labi un nekaitīgi :D
Iesaku šo grieķu jogurtu. Nevar salīdzināt garšā ar to poļu ražoto 0%, tiešām, šis ir tik patīkami krēmīgs, prieks ēst, pilnīgi cita garša. Garšo pēc tiešām laba jogurta.
Es pirku Stockmann, maksāja 1,40 eur(400g), ja nemaldos. Pie 0% neatgriezīšos laikam vairs.. Šim tauku saturs 2%. ;)
Un jā, ja ejiet skriet, paņemiet cimdus, man šķita, ka pluss 3 grādi ir silts, bet pēc 1,20h manas rokas bija vienkārši.. pirksti kustējās gausi, teiksim tā :D Likās, ka skrienot būs ok - nebija diemžēl.
Peec skreejiena karsta teeja un dusha deva labus rezultaatus. Bet to jau riit redzees kaa buus:)
Cerams,ka viss ok :))
Man ljoti iepaticies skriet un par to liels priecinjsh :))
_paris šis grieķu jogurts ir mans favorīts :) tam vēl ir arī visādas garšiņas, protams, tad nāk klāt cukurs un iespējams arī T % lielāks, to es neievēroju, bet kā našķis reizēm ideāls :)
Un jā, man taču jāatbalsta Tukuma ražojumi! :D
Vispār pamēģināju arī EKO Baltais putriņas. Ļoti gardas... (l)
Čau, dāmas :)
Pēc vakardienas pusplikā skrējiena šodien nekādas sekas nav. Bet tā kā nakti gulēju anormāli slikti, tad es laikam došos nosnausties uz divām stundiņām. Labi, pietiks arī ar vienu :D
Esmu fascinējoša!!! Visu nedēļas naudu iztērēju jaunā apakšveļā un peldkostīmos :s :D
Kādai būs diēta :D
Vakar tomēr uz treniņu neaizgāju, bet šodien gan saņēmos! Tagad ļoti labi jūtos! :)
Žēl, ka viena nejūtos droša uz roļikiem, tā vakarā varētu izbraukt kādu līkumu. Draugam nospiestas kājas, gaidīs, kad nesāpēs vairāk. A man vienai bail noraut uz muti :D
Šodien veikalā jāpačolē tas grieķu jogurts :)
Surli_murli, tu slima vai vienkārši slikti jūties? :(
Gaidu vakariņu,lai var iet paskriet un pavingrot :) Jāizmanto vakari lietderīgi, kamēr esmu Jelgavā. Aizbraukšu rīt uz laukiem un tur tā paskriet īsti laika nesanāks, ja nu vienīgi cardio sanāks mājās uz stepera, bet tas ir garlaicīgi. :s