Biju jau pilngadīga. Tām, kas sākušas visu 13, nepiekrītu, bet kaut ko pārmest forumā arī nevēlos.
Nu kruusturis pie 11, 12, 13 gadiem ir nosaciita lieta, jo nu reaali - kaads tur kruusturis tajaa vecumaa, ja skataamies videejo meitenju izmeeru
Turklaat, tev tikai liekas, ka kautreejaas - varbuut mamma redzeeja, ka vnk tur NAV ko likt iekša!
Par C izmeru tiesam sasmejos. Ne, nu var but iznemumi, ha ha ha
priekš kam aizstāvēt savu izdomāto taisnību.Kaada izdomaataa? Es vnk draudzejos ar veselo sapraatu. Kaa te meitene saka - pie auguma (caur adatas acis izvilkts) C izmeers nevar buut. Man tik liekas, ka vinjai pasai uzskats, ka tas bija C izmeers. Nez kaads tagad tas izmeers? F, G?
°Nu un, ko meitenei izdarīt, ja viņa zaudējusi nevainību 13 gados?Neko vairs. Tikai saviem beerniem un mazbeerniem pastaastiit, ka tas nav normaali. Fui, es iedomaajos 13 gadiijus beerneljus seksojot - tas tak ir pretiigi.
ak dievs, ko jūs mazbērniem piesējāties, tas ir vairāk kā izteiciens.Nav taada izteiciena attieciibaa uz so jautaajumu, taapeec domaa ko raksti :D
Fui, es iedomaajos 13 gadiijus beerneljus seksojot - tas tak ir pretiigi.
Kaada izdomaataa? Es vnk draudzejos ar veselo sapraatu. Kaa te meitene saka - pie auguma (caur adatas acis izvilkts) C izmeers nevar buut. Man tik liekas, ka vinjai pasai uzskats, ka tas bija C izmeers. Nez kaads tagad tas izmeers? F, G?