Šis diskusijas temats jau droši vien visiem ir apnicis, atvainojos par to, bet es esmu izvēles situācijā un cenšos uzzināt jebko, kas tad īsti ir ar to Turību. Es biju izlēmusi studēt tur sabiedriskās attiecības, biju atvērto durvju dienā, tur viss ir skaists un jauks un iespaids man palika patiesi labs. Iepriekš biju, protams, pārmeklējusi visu internetu krustu šķērsu, cenšoties saprast kāpēc Turībai ir tik slikta reputācija, bet nekur neatradu tiešus pierādījumus, visi tikai runā, bet neko konkrētu nevar pateikt.
Nu lūk, un tagad mani vecāki parunāja ar saviem paziņām un liek man apšaubīt, kas īsti tajā Turībā notiek. Tur bijusī pasniedzēja esot teikusi, ka skola darbojas tikai tāpēc, lai gūtu peļņu, tā vietā, lai students būtu prioritāte. Mammas paziņa teica, ka viņas māsas meita arī studējot Turībā un esot gribējusi doties ERASMUS programmā, bet galu galā to nedarīja, jo par to esot tikusi prasīta samaksa. Būtībā, tur viss notiekot tikai ar naudu.
Un es nezinu, ko tagad domāt. Manuprāt, visur ja negribi mācīties, atzīmes gan jau spēsi nopirkt. Tagad man ir šaubas par to, vai iet uz Turību, lai gan studiju programma bija mana primārā izvēle.
Kā tur īsti ir? Budžetu un atlaides ir grūti dabūt? Viss notiek tikai tad, ja ir nauda? Es nezinu, bet es tam negribu ticēt, jo nekur citur negribu iet studēt. Man patiešām Turība jau paspēja iepatikties. :D