Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Un atkal kads sasien rokas ....

Reitings 62
Reģ: 12.11.2012
[Sveika, te nu atkal gribu nedaudz uzklausiit ,juusu viedokli par esoso situaaciju!
Iepazinos ar viirieti , kur jau iepriekseeja diskusijaa rakstiju bija intresanta situacija ar vinja ex sievu, bet sobriid atkal ir jauna klapata.
Man sis viirietis , ljoti saista un es censos tiktr pari grutibaam esosajaam , bet sobriid atkal esmu sabrukusi un vairs nezinu smelties speekus vai vairs nee!???

Lieta taada ka dzivojam vienaa pilseeta daazu minuusu attaaluma viens no otra, bet mums ljoti sarezgiiti sanaak izveidot attieciibu pamatu , lai buutu turpinaajums , lai gan es to veelos un vinjs apgalvo tiesi to pasu, bet , bet bet.....
Kad man ir darbs es to neizjuutu , bet kad man ir briiva diena , mums nesanak , to pavadiit kopaa, jo vinam taajas dienas ir berns , skaidraak runajot, berns ir katru 2 dienu pie vina, un vinjs protams veelas , lai laiku pavadiitu kopaa visi 3 , bet es nejutos emocionaali tam gatava , jo es veel nesmu tik ljoti briivi iepazinusi pasu viirieti , lai varetu komunicet viegli ar beernu .....

Tadeelj visa shaa rezultaataa man ir sasietas rokas , jo mes nevaram isti pavadiit laiku kopaa un ja sanak tas ir pars stundas nedeljaa , lai gan gribas veel un veel , jo es veelos veidot ko stabilu un panaakumiem bagaatu, bet vai ir jega ? vai maz tur, kas var sanaakt , ja mums ir tik gryuuti jau no pasha sakuma?
01.07.2013 14:47 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Dari ko darīdama, bet neatņem bērnam tēvu. Pati esmu izaugusi šķirtā ģimenē, un tici man, bērns tev nebūs pateicīgs.
01.07.2013 14:58 |

Reitings 62
Reģ: 12.11.2012
Es netaisos to dariit un nav pat manaa praataa nekas tads - jo es bernus miilu es vnk jautaaju padomu ka pasai tikt sai emocionaalai saiknei pari lai varetu briivi komuncieet ar bernu !!
01.07.2013 15:01 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es domāju, kas tas nāks ar laiku - pavadīsi vienu, divas, četras dienas un būs arvien vieglāk, tā robeža zudīs. No sākuma,protams, neērti, savādi - jo biežāk satiksi, labāk iepazīsi, būs kontakts.
01.07.2013 15:04 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Varbūt vnk pamēģini vienu vakaru pavadīt kopā trijatā. Palūdz, lai tā ir neitrāla vieta. Tāda, kur bērns būtu ar ko citu vairāk nodarbināts, nevis sēdētu ieķēries tētim biksēs.
Rīgas Zoo, Mežaparkā bērnu laukumiņš, pie Elkor tagad karuseļi ir, kino, batuti Eslpenādē, laukums Vērmaņdārzā utt.
01.07.2013 15:06 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Uzdod sev jautājumu - Vai es gribu attiecības ar šo vīrieti? Ja atbilde ir jā,tad Tu iemācīsies pieņemt arī viņa bērnu.
04.07.2013 13:21 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Uztver attiecības ar bērnu kā draudzību-vienkārši mēģini iedraudzēties ar viņu. Kopa kaut kur ejat,lai visiem interesanti.
04.07.2013 13:25 |

Reitings 213
Reģ: 10.04.2013
bet es nejutos emocionaali tam gatava , jo es veel nesmu tik ljoti briivi iepazinusi pasu viirieti , lai varetu komunicet viegli ar beernu .....

Liekas Tu pati atbildēji uz savu jautājumu. Vai Tu esi gatava veidot attiecības ar vīrieti, kuram ir bērns?
04.07.2013 13:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits