[Sveika, te nu atkal gribu nedaudz uzklausiit ,juusu viedokli par esoso situaaciju!
Iepazinos ar viirieti , kur jau iepriekseeja diskusijaa rakstiju bija intresanta situacija ar vinja ex sievu, bet sobriid atkal ir jauna klapata.
Man sis viirietis , ljoti saista un es censos tiktr pari grutibaam esosajaam , bet sobriid atkal esmu sabrukusi un vairs nezinu smelties speekus vai vairs nee!???
Lieta taada ka dzivojam vienaa pilseeta daazu minuusu attaaluma viens no otra, bet mums ljoti sarezgiiti sanaak izveidot attieciibu pamatu , lai buutu turpinaajums , lai gan es to veelos un vinjs apgalvo tiesi to pasu, bet , bet bet.....
Kad man ir darbs es to neizjuutu , bet kad man ir briiva diena , mums nesanak , to pavadiit kopaa, jo vinam taajas dienas ir berns , skaidraak runajot, berns ir katru 2 dienu pie vina, un vinjs protams veelas , lai laiku pavadiitu kopaa visi 3 , bet es nejutos emocionaali tam gatava , jo es veel nesmu tik ljoti briivi iepazinusi pasu viirieti , lai varetu komunicet viegli ar beernu .....
Tadeelj visa shaa rezultaataa man ir sasietas rokas , jo mes nevaram isti pavadiit laiku kopaa un ja sanak tas ir pars stundas nedeljaa , lai gan gribas veel un veel , jo es veelos veidot ko stabilu un panaakumiem bagaatu, bet vai ir jega ? vai maz tur, kas var sanaakt , ja mums ir tik gryuuti jau no pasha sakuma?