Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

helppp*1

Reitings 86
Reģ: 30.06.2013
Sveikas ! :)
tātad - man ir tāda lieta
Pēc viena pasākuma ar draudzenēm aizgājām uz Vecrīgas bāriņu , kur iepazināmies ar čaļu kompānuju , visu vakaru norunājām un njā iznākums - es ar vienu čali saskatījāmies un viņš sēžot man blakus saņēma manu roku un maigi saspieda to tad mūsu skatiens sastapās un mēs sākām skūsptīties .. tā atlikušo vakaru ... viņš paprasīja manu telefona nr. un atrada mani dr.lv
nākošās dienas sarakstījāmies un satikāmies , viņš bija manāmi uzstraucies , un randiņa beigās mani nokskūpstīja pēc 6 h tikai , kpc ?! ;0 nākošā dienā atkal satikāmies, neskūpstījāmies ;/ bet viņš man turpina rakstīt , pagāja jau 1 mēnesis kopš mūsu pēdējās tikšanās reizes , vēl joprojām man raksta un nesen izlasīju vēstulīti dr.lv ,,Tu man patīc " ! un nesen aicināja satikties bet es netiku , laika ziņā biju aizņemta ... un te pāris dienas atkal nekā .. man viņš patīk , bet es viņu nesaprotu ;/ Help ! ko jūs darītu manā vietā
30.06.2013 22:53 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
neko nedarītu? kas šis viens eksemplārs tik pa visu pilsētu palicis brīvs?
30.06.2013 22:55 |

10 gadi
Reitings 2374
Reģ: 11.03.2010
Vecrīgas bāriņu , kur iepazināmies ar čaļu kompānuju

Vārdi neatspoguļojās rīcībā un riskanti , manuprāt, ir gaidīt nezkādu princi klubā vai bārā.
Es tavā vietā viņu aizmirstu.
30.06.2013 22:56 |

Reitings 86
Reģ: 30.06.2013
nju jā man ar loģika saka - kad jāizmirst , bet ... kkā prātā stāv ...
30.06.2013 22:59 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Manuprāt, viņš vnk ir sapratis, ka šī situācija atšķiras no iepazīšanās bārā. Iepazīstoties bārā Tu viņam esi vienkārši - some random chick. Tu nezini viņa stāstu un viņš to apzinās un neiespringst tobrīd. Bet tagad jūs jau esat iepazinušies un viņam ir radušās simpātijas, turklāt viņš saprot, ka nu jau Tu sapratīsi, ka viņš ikdienā iespējams nav nemaz tik drošs, ka viņš ir kautrīgs un spēj ātri pieķerties meitenei. ;P Es laikam pat priecātos par šādu variantu, nevis, ka mestos man uzreiz atkal virsū un vilktu uz gultu.

Vēstulē bija teikts: "Tu man patīc." Tieši tā, viņš vienkārši ciena Tevi, baidās izdarīt kaut ko ne tā, sabojāt visu vai tml. Ir uzmanīgs. Ja jau neinteresētu viņam, vispār neietu nekur ar Tevi.
01.07.2013 08:02 |

Reitings 474
Reģ: 13.05.2013
6 stundas ilgs randiņš? wtf? es pašnāvību uzraisītu ja man kkas tāds būtu jāpārcieš it īpaši ja kopā ar tādu kā tu
01.07.2013 08:11 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
He's just not into you.Ir tāda filma,noskaties.Jo ja viņš gribēs,viņš Tevi satiks...Iesaku viņu aizmirst uz kādu laiciņu un darīt savas lietas! :)
01.07.2013 08:11 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Pēc bāriņa apmeklējuma gan jau alko darīja savu un bija drošāks. Tagad čalis ir vienkārši kautrīgs,gan jau neraksta,jo domāja,ka Tu jau viņu atšuj.
01.07.2013 08:20 |

Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Meitenes, kuras nonāca pie slēdziena, ka puisim viņa neinteresē mani mulsina. Izrietot no stāsta - meitene nevarēja tikties, nevis puisis izliekas par beigtu. Viņi sarakstās, iepazīst viens otru - labi, varbūt ne gluži "aci pret aci", bet mūsdienās jau tā ir zināma norma. Randiņš pēc Vecrīgas arī ir bijis + ar pozitīvu iznākumu. Man vairāk rodas sajūta, ka puisis vienkārši uzmanīgs, pieklājīgs - iespējams, vēlējies sakārtot to vai ko citu savā dzīvē pirms metas kaislību virpuļos...

Vienkārši rodas jautājums - vai viņam uzreiz pēc pirmās iepazīšanās vajadzēja meiču gultā vilkt, lai parādītu savu ieinteresētību? Vai varbūt vajadzēja momentāli uz viena ceļa bildināt? Ņemot vērā iepazīšanās vietu un apstākļus ir pilnīgi normāli, ja nopietns puisis aicina uz randiņu un pavada mēnesi, divus iepazīstot meiteni virtuāli - noskaidrojot vai viņiem vispār būtu par ko runāt un apzinot to vai viņam vispār šķiet šī persona gana interesants sarunu biedrs.
01.07.2013 08:57 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
a kur te problema? neraksta?
01.07.2013 09:00 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Vairāki varianti:

1) Viņš ir kautrīgs un alko ietekmē tas, protams, pazūd. Kā rezultātā bija Tevis minētais scenārijs iekš Vecrīgas. Nākamajā randiņā viss bija ok, bet kautrīgums un piezemētība viņu atturēja. Ir vīrieši, kam svarīgāk ir emocionālais kontakts. NAv ne jausmas, kāpēc viņš šādā scenārijā Tevi nesatiek, bet mans minējums būtu a) Nav naudas, jo jauns b) Šķiet, tikko noslēdzās mācību gads studentiem .. iespējams viņš kādu darbu rakstīja c) attālums

2) Viņam tādas kā Tu ir vismaz 5, kurām uzrakstīt, ka patīc, bet uz randiņu nevest. Tur kā rezerves variantu vai kas tamlīdzīgs.

3) Nevēlas veidot jaunas attiecības pirms nav ticis līdz galam kārtībā ar esošajām/bijušajām. Jā, Tu viņam patīc, bet nejūtas pietiekami gatavs kam vairāk.

4) Kompleksains cilvēks, kam traucē tas, ka iepazināties bārā un pirmajā vakarā jau aizgājāt līdz skūpstiem (kas viņa izpratnē ir par ātru) un tagad mēģina tikt galā ar kompleksu ..

Gan jau kaut ko vēl var izdomāt ..
01.07.2013 09:51 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
01.07.2013 09:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits