problēma-pinnes

Reitings 69
Reģ: 30.06.2013
Sveiki meitenes. Zinu, ka bijušas jau pietiekoši daudz diskusiju par akni utt. bet šā vai tā ceru uz Jūsu atsaucību. Esmu pievienojusi linkā foto, kāda veida pinnes man ir. Iespējams kādai ar ir tieksme uz tādu ādu, un var padalīties ar sev kopjošajiem līdzekļiem, kas palīdzējuši. :) Metās pārsvarā uz pieres tādas sarkanas ar baltiem galiņiem, arī uz zoda un tgt pat uz kakla sāk mesties viena otra. Esmu izmisumā. esmu darījusi tik daudz ko, lai tiktu vaļā no šīs problēmas, bet pagaidām velti. Tiešām ceru, ka Pagaidām! :)

http://epadomi.lv/ne_tikai_sievietem/08092010-ko_darit_ar_pinnem

otrajā bildē ir redzams!
30.06.2013 22:14 |

Reitings 257
Reģ: 29.01.2009
Man ļoti palīdzēja Clinique losions, forši ir tas ka viņiem ir izmēģinājuma komplektiņi tādi pa 10 Ls un 23Ls. Kā arī iespējams tos iegādāties atsevīšķi lielākos iepakojumus. Jārēķinās arī ar to ka pirmās divas nedēļas notiks saasinājums, proti pumpas būs vairāk un liksies ka viss pasliktinās, bet nedrīkst pārtraukt jo tā āda attīrās.
Pumpas noteikti ir palikušas mazāk, piere arī gluda un tīra, zoda līnija arī smuka (agrāk bija cietas sāpīgas pumpas kuras atstāja zilus pleķus) arī citi ir ievērojuši uzlabojumus.
Protams kāda pumpa uzmetas, bet nav tik traki kā iepriekš..
09.10.2013 21:41 |

Reitings 196
Reģ: 19.07.2009
Mana pinnes jau arī labu laiku moka, entās reizes esmu bijusi pie dermatoloģes viņa man teica ka man asinīs ir parazītī jo redz metoties pumpas uz kakla.Izrakstija Troičatku un Melno valriekstu kas ir pret parazītiem (nejaukt ar lenteņiem, cērmēm utt.) Ik pa laikam padzeru troīčatku lai attīrītu asinis-Palīdz,kamēr dzeru. Ēdu es arī ļoti veselīgi, un man pumpas metās tieši dēļ zarnām. Tročatku var nopirkt veselības aptiekā ,maksā ap 4ls.

10.10.2013 16:24 |

Reitings 196
Reģ: 19.07.2009
Un kas ir svarīgi -jā , man arī āda ievērojami uzlabojas kad esmu izbraukusi no pilsētas un āda ir dabujusi ieelpot. Vēl ļoti labi palīdz svaigi spiesta ābolu-seleriju sula! Jo selerijas satur dzelzi kas ir svarīgi ādai! Iesaku !
10.10.2013 16:28 |

Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
man loti patik
10.10.2013 16:36 |

Reitings 69
Reģ: 30.06.2013
biju pie dermatoloģes. izrakstīja man aptiekā pašgatavojamos (uz spirta bāzes) losjonus,vienu no rīta, vienu vakarā, jo ar tiem maigajiem esot ļoti grūt tikt vaļā no problēmas. nu jau tīru kādu mēnesi. pašai šķiet, ka kaut kas palīdz, jo piere ir pilnībā atbrīvojusies no tām pinnēm. vienīgais uz zoda turpina mesties tādas nejaukas, bet cenšos kkā pieciest. tgt plus vēl dzeru a vitaminu un cenšos ēst tikpat veselīgi, jāskatās kā būs pēc kāda mēneša.
pati neesmu vēl atradusi sejas kopšanas līdzekļus savai ādai, pēc tiem trakajiem losjoniem, bioderma kkā ne īpaši patika. Varbūt kāda i lietojusi Aveni vai Lierac ? Kādas atsauksmes ? :)
11.10.2013 23:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits