Tatad, man piesienas viens aiznemts virietis. Vins ir mans bijusais kolegis. Nesen aizgaju no darba, kura stradaju ar vinu kopa, jo atradu piemerotaku darbu. Taja pasa vieta strada ari vina draudzene, bet vini strada dazadas mainas, tapec darba viniem nesanak tikties biezi. Tad nu vins saka man pamazam piesieties, izteica komplimentus, reizem kkadus neratnus jocinus, bet es nenemu vera, jo domaju, ka tas ir tikai tads anglu humors. Kad aizgaju no darba, vins man turpinaja rakstit facebook, es biezi vien neatbildeju, bet kad atbildeju, tad vins centas ievirzit sarunu tada flirtiga maniere, biezi vien teica "draudzene ir prom, tagad varu tev drosi rakstit", vai ari stulbas frazes ka "es varetu but tavs slepenais draugs". Vienmer atbildeju jokojot, ari vins visur beigas lika tos "lol", bet tapat vareja saprast, ka vinam kkas ir aiz adas. Tagad vins man paprasija, vai es esmu drosmiga un vai man patik skatities uz neratnam bildem. Es vinu atsut meginadama uzrakstiju "un ko tad tu gribi sutit, ja man drosmigai jabut, veca viriesa kraninu?", bet sis uzrakstija: "lol, ko tu gribetu redzet, ja butu pietiekami drosmiga?" es skaidri un gaisi pajautaju "tu man savas plikas bildes gribi sutit?" un vins uzrakstija, ka neiebilst, un vai es gribu vinas sanemt.
Un stasts par vinu un vina draudzeni - draudzene saka taja darba stradat, kad vinai bija 16, vinam bija kadi 39 laikam. nezinu ka isti vini tur sagaja kopa, bet meitenei bija tikai 16, kad vinu atiecibas sakas. tagad vinai ir 22, neko daudz dzive nav redzejusi del ta veca vecha, bet itka esot laimiga ar vinu. Es vnk domaju, ka tas vecis nav normals, ka pinas klat tik jaunam meitenem un tagad vinam vel nepietiek, uzbazas man ar savam bildem (man ari tagad ir 22). Ko man darit? prasit lai vins suta tas bildes un tad paradit vina draudzenei kads vins ir merglis vai ari pasutit vinu dirst tulit pat un nejaukties vinu atiecibas?