Sveikas, mana dzive bija posms, kad bija loti gruti un taja laika zaudeju kadus 10 kg, sveeru 63 kg( augums man ir 175kg), tas bija ideals svars, protams tas tika ieguts taja laika, kad bija tik daudz problemu, stresa del vnk zaudeju tos kg, bet rezultats man patika, jutos ka vel nekad..jutos skaista un biju harmonija ar savu kermeni, Tagad pagajis gads un atkal tie 10 kg ir klat...sveru 75 kg, tagad jutos briesmigi, visas drebes atkal pa mazu utt., nenoliegsim , ka mana dzive ir tagad var teikt ideala, bet attiecibaas ar sevi jutos atkal briesmigi!
Agrak visi teica, ak Dievs kaa tu notieveji, tu esi tads malacis utt, lieliski izskaties, tagad neviens nesaka neko :D
manam virietim arii it kaa nav probleemu ar manu svaru, bet man ir, un tapec tas ietekme musu dzivi. Daljeej pat gaidu no sava viriesha, lai vinsh pasaka , ka jaa esmu resna un vinjam nepatik, jo ieprieksejais puisis taa dariija un arii psihologiski mani ietekmeeja, kas vel vairak pec shkirsanas no vinja palidzeja nomest svaru.
Zinu pati vainiga, ka taa atkal uzedos, varbuut aiziet pie kada dietologa, lai izskalo smadzenes , nezinu.. :D zinat kaadu labu ? un cik tas maksaa?
kaa juus ciinaties ar savu svaru? ka, lai attur sevi no eediena? :D gribu atkal tos 60 kg un atkal sevi iemiileet!