čača es nopietni uzdevu jautajumu, man ir 27 gadi.
Puisis jauks un simpatisks, iepazināmies oho.lv satikāmies un parunājāmies, viņš man pat nepieskārās, un pēc randiņa uzrakstiju viņam, tad viņš man, tagad nav rakstijis, tas randiņš bija vakar.
es jau domaju, ka to var redzet cilv. seja. vins smaida , ir atvers vai varbut tiesi preteji-kautrigs un saspringts(tipa no serijas, ka tik ko ne ta neizdara). pec randina ir komunikacija interneta vide(vins 1. izrada iniciativu)
tas, ka nepieskaaraas pirmajaa randinjaa jau nav nekaads raadiitaajs. Tas pat ir normaali, es nrgribeetu lai mani kkaads svesinieks uzreiz jau apgramstiitu :D nu ko lai saka? gaidi, ja nedos zinju tad nedos. ko tur paardziivot. Pieraxties otrapuse.lv un meklee naakamo
Pagaidi,man leikas, vīriešiem nepatīk uzmācīgas sievietes, jo tad viņam liksies, jau jau pēc pirmā randiņa Tu visu mēģini kontrolēt, uzdot jautājumus, tad, kas būs pēctam???
Esbrīnos, ka neviena nek nesaka par autores manāmo uzbāzīgumu. :D
Vismaaz pēc Lapsiņaas rakstītā - es ar neatbildētu vairs tā puiša vietā. 1 diena nav pagājusi, viņa jau raksta, meklē, neliek mierā vairs. :D
cloo ta es nedaru, es esmu tada pati kada biju pirms satikamies, nebutu normali ja pec tiksanas es pazustu, ja puisim nepatiku tad to mes redzesim tuvakajas dienas.