Veikali, iepirkshanaas, summas

Reitings 192
Reģ: 15.06.2013
Kaados apgjeerbu/aksesuaaru ect. veikalos Juus meedzat iepirkties visbiezhaak (gan Latvijaa, gan internetaa), kaapeec? Cik ir lielaakaa summa, ko esat vienaa reizee atstaajushas veikalaa, interneta veikalaa vienaa iepirkshanaas sesijaa :) ?
28.06.2013 11:41 |

Reitings 786
Reģ: 18.05.2014
Mango, ZARA, reizēm bershka un arī Aldo
22.05.2014 12:03 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Sen neesmu neko pirkusi, bet skapja saturs jau uzkrītoši norāda, ka tas ar steigu jādara! Tā kā sakombinēšana, kā jēdzīga un interesanta iegādāšanās man ir milzīgās galvassāpes un problēmas, es būtu pateicīga, ja kāda to izdarītu manā vietā vai kā bērnu vestu pie rokas un izvēlētos manā vietā (varbūt ir kāda entuziaste, kas vēlas pieteikties man par privāto stilisti?:) samaksa naudā, graudā vai kāda vnk jūt sevī aicinājumu mani glābt :D). Bet parasti iemaldos Reserved, Mango, Lindex, Promod, Zara, H&M, Denim Dream, Crop Town. Tā kā man tāds nestandarta augums, pirkt drēbes internetā ir liels risks, bet šis tas ir arī no ebay un asos.
22.05.2014 12:22 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Visbiežāk iepērkos internetā (ebay, sportsdirect,czasnabuty.pl un citi i-veikali) Vairs nepatīk iepirkties Latvijas veikalos, kuros uzcenojums bieži vien neatbilst kvalitātei. Lielākā summa gan bija lielveikalā ap 300 LVL (man bija kaut kā jāuzlabo slikts garastāvoklis :D ) Bet to neiztērēju vienā konkrētā veikalā, staigāju pa lielveikalu un sapirku dažādas drēbes-ziemas jaku, bikses utt.
Pēdējoreiz lielo summu iztērēju ebay-ā: dažādos niekos un apģērbos pārdesmmit minūšu laikā notriecu ap 100 eiro.
22.05.2014 12:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits