Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ticat vai nē?

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
Čau meitenes!
Man šonakt sapnī radījas krokodīls, no kura man bija ļoti bail, viņš visu laiku mēģināja mani iekost, neskatoties uz to, ka viņš bija pavisam mazs un dzīvoja manā dzīvolkī, es visu sapni lūdzu lai mamma to izvāc kaut kur projām, jo viņa bija to atnesusi (vismaz es tā domāju).
Vispār ir jāsaka, ka mani sapņi pārsvarā atspoguļojas dzīvē, bet parasti es to saprotu tikai pēc tam, piemēram - man bija sapnis, ka man izkrīt vecs sapuvušs zobs...vispār zobi sapņos simbolizē tuvus cilvēkus, un...pēc pāris dienām man nomira ļoti tuva manām sirdīm ome, tad pec apmērām tāda paša sapņa mana ģimene uzzināja, ka mammai ir vēzis....un tā visu laiku mani sapņi brīdina mani par tuvākiem notikumiem.
Tagad man ir ļoti saspringtas attiecības ar dažiem darba kolēģiem, un vel daži dzīves nepatīkamie mirkļi...bet esmu optimiste un mēģinu neņemt to galvā.
Bet šī nakts sapnis man nedod mieru, paskatījos sapņu tulkā - krokodīls nozīmē, ka ļoti tuvs cilvēks izdarīs man kaut-ko sliktu, nodos vai kaut kas tamlidzīgs.
Tas ir iespējams, es to nenoliedzu it īpaši ņēmot vērā manu pašreizējo dzīves situāciju (neiedziļināšos manā dzīves stāstā)
Sakiet mīļās, vai Jūs ticat saviem sapņiem, sapņu tulkiem?
Ieklasāties tajas?
Vai tie iespaido Jūsu dzīvi?
Man ja, un es tagad uztraucos...
28.06.2013 10:01 |

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
....
28.06.2013 10:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits