Kā lai..

Reitings 680
Reģ: 01.04.2012
..atgūst savu libido?
Vai tāpēc, ka man negribas, esmu vainīga es vai viņš? Kā man viņam to pateikt, neazvainojot viņu?
Kad pasaku, kā jūtos, tad viņš apvainojas..
Mēs jau esam kopā 6 gadus..bet liekas, ka viņš mani nemaz nepazīst, kā likt man justies vislabāk.. :(
Saprotu, arī esmu vainīga.. Piemēram, blow job man nepatīk darīt.. Kādreiz salīdzinoši bieži viņam to sniedzu, tagad ļoti reti. Negribu sniegt viņam tādu baudu, kuru man viņš nesniedz. :( Nepārprotiet, viņš man ir to darījis, bet ne tā, lai man tur viss tāaaaa patiktu.
Tikko sastrīdējāmies par šo visu.. Aizgāja no mājas un pateica, ka priecāsies, ja notrieks smagais, jo esmu viņa pašapziņu sagrāvusi. Pateicu, kā jūtos. Tagad vainīga esmu es.
Cik reizes neesam runājuši par to, ka no mājas prom neiet, kamēr nav izlīgts.. pilnīgs ignore. Man tiešām sāp, ka tā var vnk aiziet, visu dienu nostrādāt, atnākt mājās un tad atvainoties. es visu dienu pārdzīvoju... Pēc tādiem strīdiem ir sajūta, ka nekas pāri nepaliek, lai gan es viņu mīlu.
Aizrakstīju viņam sms: ..un man likās ka mums ir īsta mīlestība..
Uz ko viņš atbildēja: man arī likās..

Pirms tam gultā runājām un viņš teca, ka varbūt neesam viens otram piemēroti un jāšķirās..
Un to man viņš pasaka tikai tagad??? Pēc 6 gadiem, kad jau plānojam kāzas!! Vai es pēc muļķes izskatos, kuru var čakarēt?
Ko man darīt? Kravāt mantas?
Un tas viss tikai libido dēļ.. būtu bijis sekss no rīta, nekas tāds nebūtu noticis. Pati apzinos, ka esmu milzīgas klūdas pieļāvusi, lai tikai viņš nepadomātu, ka man kāda vaina, vai neapvainotos - esmu ar seksu nodarbojusies arī tad, kad nepavisam negribu, bet izliekos, ka gribu, ka patīk. Un tagad saņemu rezultātu.
28.06.2013 08:48 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nē, es neesmu Duracel zaķis un man negribas 24/7, bet es zinu, ja manam vīrietim vajag, tad es labāk iedodu un šīs sarunas izpaliek, ir tikai papildus bonusi -apmierināts vīrietis neīd, nekašķējas, ir devīgs, ir jauks un tā var turpināt!
28.06.2013 09:37 |

Reitings 680
becky es tā darīju, bet es tā negribu.. tas nav normāli.. ne priekš manis..
28.06.2013 09:41 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Tev jāsaprot, vai Tu vēlies šīs attiecības, vai esi viņās tikai peraduma pēc. Ja ir apnicis mīlēties ar mīļoto cilvēku, tad kādas kāzas? Kā Tu domā dzīvot kopā visu mūžu, ja jau tagad ir tāds apnikums? Precēsies tikai ķeksīša pēc un naivi cerēsi, ka pēc kāzām viss mainīsies? Tad jau kāzu naktī arī iesi gulēt, priekš kam mīlēties, jo ir apnicis un viņš skries ārā un cirtīs durvis... Nevis viņš ir tas nejaukais šeit, bet viņa rīcība ir Tavas pašas zemapziņas norādījums, signāls Tev, ka kaut kas ir jāmaina Tavā attieksmē un jūsu attiecībās. Es Tevi nemudinu uzreiz šķirties vai tml, drīzāk vienkaŗši vajag par to parunāt, bet nevis vainot viņu, vai arī ar tekstiem - es tāda esmu, nu ko es tur varu darīt. Bet - kā mēs kopā to varētu risināt un ko darīt?
28.06.2013 09:43 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Tad a) mīlestība beigusies b) viņš tiešām tev ir apnicis un c) attiecību izbeigšanas tādā gadījumā ir loģiska.
28.06.2013 09:43 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
jā, jā..normāli ir sēdēt pīkstēt,ka neko negribas darīt, seksu negribas un meklētcitu arī negribas :D
28.06.2013 09:44 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Īstā mīlestībā nav tāds , ka redz viņs man nemasē pēdas- es ar nemasēšu! īsta mīlestība dod atpakaļ negaidot! Varbūt tiešām tev nav īsta mīlestība, ja negribi otram sniegt prieku, nesaņemot pretī to pašu?
28.06.2013 09:44 |

Reitings 680
Kā es to varu uzzināt, vai ir īsta, ko es gribu..

arī, ā atslēgt domāšanu seksa laikā?
Piemēram, viņam ir 24 gadi, viņam ir augstākā, bet strādā riteņu bodē.. ok ir ķipa veikala vadītājs, bet izskatās, ka tur viss iet uz grunti un viņš neko nedara, lai neietu.
Man trūkst tāds uzņēmīgums viņā..
Un es pati arī gribu būt uzņēmīgāka, bet ja man blakus cilvēks slinko un pūst, tad man ir ļoti grūti kaut ko darīt.. vieglāk ir nedarīt.. ar kad biju mazāka, vienmēr kāds pagrūda.. varbūt slikti, ka tā, jo tagad man ļoti pietrūkst tas grūdiens..
Es nevaru iedomāties, kā tas būs dzīvot bez viņa.. bez visiem tiem sīkumiem un arī lielajām lietām.. bet tas, ka es baidos aiziet arī fakts.
28.06.2013 09:53 |

Reitings 8189
Redz, jūs abi neesat uzņēmīgi, vajadzīgs grūdiens! Tāds tādu pievelk!
28.06.2013 09:54 |

Reitings 680
seksu negribas un meklētcitu arī negribas

Tieši tā arī ir.. man negribas tagad. nav jau tā, ka vispār nekad negribas. Bet citu arī man nevajag..
Zinu ir tāds teiciens, ka vīrietis jālaiz no mājas ārā paēdis un dabūjis, tad citu nemeklēs.. Bet ja mani neapmierinās, es arī varu sākt meklēt citu.. bet par sievietēm jau tā nesaka..
Es jau sāku nesakarīgi runāt.
28.06.2013 09:55 |

Reitings 680
Sesilla Vai arī, esmu pārāk pļāpīga un pasaku par daudz, bet viņš nepasaka neko. Pretpoli pievelkas! Tā ir visās attiecībās - gan viens, gan otrs.
28.06.2013 09:56 |

Reitings 8189
Ir jādomā ko runā! Un kā runā! Bet šajā gadījumā atkal tāds tādu pievelk- abi neesat apmierināti seksa jomā!
28.06.2013 09:58 |

Reitings 680
Viņš nav apmierināts? ar ko? nesūkāju viņam? tad ta problēma.. Tad, kad mums ir sekss, viņš vienmēr ir apmierināts. Bet es nē.. ne vienmēr.. un tas nav godīgi..
28.06.2013 10:01 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Nē - Tu beidzot pteici to, kas ir būtisks - Tavs vīrietis Tavās acīs ir kļuvis pārāk "mīksts". Atšķirībā no Tevis, kurai ir savi mērķi un idejas, kā uzlabot dzīvi, viņam nav.... Vismaz Tu neredzi... Tu esi uzņēmusies ļoti daudz - meklē darbu, veido savu biznesu - un dari to!!! Protams, tas atņem spēju un spēkus tik daudz mīlēties, kā iepriekš.... Arī tas, ka Tev vienai jāapmierina arī vīrietis orāli, bet viņš Tevi nemāk....cik saprotu.... (protams, būtiski ir tas, ko teici - ka mazliet agrāk pietēloji - pārstāj to darīt).
Mans vēdiskais astrologs man ir teicis, ka vīrietis un sieviete ir kā "savienotie trauki", ja viens kļūst ļoti spēcīgs, otrs - vājšs. Ja gribi redzēt spēcīgāku vīrieti - pati kļūsti vājāka..., bet jautājums - vai Tu to gribi? Varbūt pagaidām atstāj visu kā ir - pastāsti, kā jūties, ko vēlies seksā, ko - nē, un gan jau laiks rādīs. Varbūt dzīvē satiksi sev piemērotāku, ja sāksi sevi mīlēt. Varbūt arī esošais kļūs stiprāks.... ;)
28.06.2013 10:09 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
...un saprotošāks pret Tavām vēlmēm
28.06.2013 10:10 |

Reitings 11698
Viņš nav apmierināts? ar ko? nesūkāju viņam? tad ta problēma.. Tad, kad mums ir sekss, viņš vienmēr ir apmierināts. Bet es nē.. ne vienmēr.. un tas nav godīgi..

nu tev tā nav problēma, viņam tā ir problēma.
kāda te mīlestība? tu neesi apmierināta un uzmet lūpu, sūti debīlas sms, es domāju,ka atri vien viņš tev notīsies.
tad varbūt sapratīsi,kad tu neesi galvenā visās attiecībās,kur visam jāgriežas ap tevi.
Goda vārds,kā tāds bērns- ja man nav labi, tad es tev arī nedarīšu. atliktu vēl mēli parādīt.
Atrodi kādu vīrieti vēl,kas tādas kaprīzes tavas pacietīs. Tur jau tā sāls,ka tu esi pieradusi,ka tavs čalis nekur nepaliks un cietīs tavas draba queen scēnas, tpc tu arī atļaujies visus šitos 'ja tu man nē, tad es arī tev nē".
Visiem ar laiku apnīk scēnas un haji mājās. Ganjau pienāks ari jūsu brīdis iet katram savu ceļu,jo acīmredzot, tu savu principu pēc neesi spējīga mēģināt rast risinājumu. nu nav tā mīlestība, nav...
28.06.2013 10:14 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Tas ka viņš beidz, nenozīmē ka ir apmierināts. Jo beigt var gan ar baudu ,gan vienkārši.
28.06.2013 10:14 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Vīrietim ir jāiedod un punkts, tā nu tas ir!

Nebiju domājis, ka kādreiz piekritīšu Becky ..

Nē, es neesmu Duracel zaķis un man negribas 24/7, bet es zinu, ja manam vīrietim vajag, tad es labāk iedodu un šīs sarunas izpaliek, ir tikai papildus bonusi -apmierināts vīrietis neīd, nekašķējas, ir devīgs, ir jauks un tā var turpināt!

.. bet zem šiem vārdiem es arī parakstos. No privātās dzīves piemērs ar abiem gadījumiem.

1) Sieviete dod un grib vairāk, nekā es - es vispār par seksu nedomāju ārpus kopā pavadītā laika, mana enerģija tiek koncentrēta uz darbu, naudas pelnīšanu, attiecību kopšanu. Pašsajūta arī ir krietni labāka un var funkcionēt normāli.

2) Sieviete nedod un mani atšuj - skatos uz citām sievietēm, domas klejo ne tur, kur vajadzētu, Hardijs novērš uzmanību tad, kad tas vismazāk vajadzīgs, tērēju savu laiku par domām, kāpēc tā ir un kā to risināt un to visu uzmācos arī sievietei, kas, protams, viņai liekas normāli un pieņemami .. darbi, protams, nevedas .. kopsavilkumā - nefunkcionēju citās dzīves jomās kā pilnvērtīgs vīrietis.

Tiesa, cits stāsts, ka nav savas sievietes .. tad pierod un ir ok, bet, ja sava sieviete guļ blakus un nedod .. tad lai guļ citur .. vien klātbūtne jau ir kārdinoša :D

Īsāk sakot - ja vīrietim būs labs sekss, gala rezultātā ieguvēji būs visi ģimenē. Un tās sievietes, kas saka:"Vai vai, kāpēc man jādara kaut kas, ko es nevēlos?" .. un kāpēc Jūsu vīrietim jādara kaut kas, ko viņš nevēlas? Piemēram, autores drāmas un visādu citādu niķu un stiķu paciešana ..

"Dod un Tev taps dots" :D
28.06.2013 10:25 |

Reitings 11698
^^ - āmen.
28.06.2013 10:27 |

Reitings 680
Es jau nomierinājos.. :D
Aij.. atnāks mājās un būs izlīguma sekss. :D
Bet man vislabāk patika tas, ko teica agata.. tieši tā jūtos..
bet jāmācās arī diplomātija.. tās attiecības vispār ir tik grūtas.. visulaiku jācenšas būt labākam..
un man besī piekāpties.. TRACINA..

Un tas ko teicu par blow job, viņš man nedara un es viņam nē..
es to teicu, lai atrastu sev aizbildinājumu, kāpēc nedaru.. es vienmēr tādus meklēju. Es vnk to nedaru.. man nepatīk, precīzāk, man negaršo loceklis manā mutē.. it sevišķi kad viņš izdala tādu riebīgu kleksi, kas nav sperma.. vēe
28.06.2013 10:41 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Sieviete dod un grib vairāk, nekā es
tā jau ir problēma - zinu ko saku.
28.06.2013 10:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits