Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Varbūt kādai ir LG Prada Phone 3.0 ?

Reitings 32
Reģ: 05.05.2010
Sveikas! Vēlos iegādāties telefonu un esmu noskatījusi LG Prada Phone 3.0
Varbūt kādai ir šāds telefons un var padalīties ar viedokli? :)
27.06.2013 22:42 |

Reitings 192
Reģ: 15.06.2013
Jaa, pavisam noteikti iesaku. Mani uzrunaaja gan 8 megapikselju kamera ar autofokusu, kas bija viens no galvenajiem faktoriem telefona izveelee. Uzrunaaja, protams, arii dizains, kas nav mazsvariigi, jo paarsvaraa neesaaju ziimolu lietas. Bet nu tie bijai tikai taadi subjektiivie saakotneejie faktori, kad veel telefons nebija pielietots praksee. Kad nu jau kaadu laiku lietoju, varu teikt, ka viss ljoti apmierina, internets straadaa aatri, ekraans ir pietiekami liels, lai paarskataami vareetu orienteeties informaacijaa, maajaslapaas, paskatiities dazhkaart kaadu video, atminja arii pietiekoshi liela - 8 gb. Telefonaa shaa vai taa neko neglabaaju, prieksh tam man ir ipad un ipods, portatiivais dators. Gmail saakotneejaa telefona aplikaacija arii ljoti parociiga. Teikshu, ka noteikti nenozheeloju, jo negribeeju iphone kaa katram treshajam gandriiz.
28.06.2013 10:51 |

Reitings 661
Reģ: 29.01.2009
Paziņai bija problēma ar šo telefonu, ka nelādējās vai kkas tml., īsti neatceros.
28.06.2013 10:56 |

Reitings 192
Nu, man taada probleema nav liidzshim bijusi. Bet shii jau ir treshaa versija, diezgan advanceetaaka nekaa abi priekshgaajeeji. Varbuut vinjai bija kaads no ieprieksheejiem modeljiem :)
28.06.2013 11:02 |

Reitings 32
Reģ: 05.05.2010
Alise- paldies, pārliecināji mani! Izklausās jau diezgan labi! :) Un mani arī tieši uzrunāja telefona dizains, kurš liekas, ka ir tieši priekš manis un arī 8 megapixeļu kamera! Tādēļ gribēju uzzināt ko vairāk, vai tiešām tas būs tas ideālais ;D un paldies, ka padalījies ar iespaidiem! :)
R- par bateriju arī biju dzirdējusi no atsauksmēm, ka diezgan vārga! :/ Tas arī likās tāds lielākais mīnuss..
Varbūt kādai vēl ir viedoklis par šo telefon? :)
28.06.2013 13:10 |

Reitings 192
Nu jaa, baterijas life nav tas lielaakais pluss, bet vairaak vai mazaak atkariigs, ko dari ar telefonu. Bet nu nav tik traki - var papljaapaat, pakomuniceet whatsappaa, paseerfot internetaa un tik aatri jau neizlaadeejas, bet nu jaa, vareetu jau veeleeties, lai ir taads pats zveers kaa ipad, kas tieshaam man tur nu ljoti ilgi bez laadeeshanas. Bet tas pats iphone jau arii nenormaali aatri laadeejas aaraa, taa kaa tas jau taads mazs kompromiss man shkjita, hehe :).
28.06.2013 13:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)