Ko jūs darītu, ja jūsu mīļotajam nebūtu pārāk ideālas attiecības ar jūsu ģimeni un radiem?
Sakotnēji bija normāli, bet tad manējais pārāk sačupojās ar maniem radiem, sāka bīdīt kopīgas lietas un notika shit :( Pēc kā vairāki mani radinieki ir dusmīgi uz manējo. Bet tā kā man visi radi ir baigi vienotie, tad sanāk, ka visi ir nostājušies pret viņu.
Rezultātā mēs ar manējo vairs neapciemojam manus radus, jo vienkārši nekomfortabli jūtamies dēļ tā visa. Man iekšēji tas loti sāp, jo līdz šim man bija ļoti labas attiecības ar radiem, biju tāda kā dzimtas mīlulīte, visi mani mīlēja un ļoti ieredzēja. Bet dēļ mana puiša esmu kļuvusi par dzimtas balto zvirbuli :(
Mans puisis to nesaprot. Viņš uz to visu vispār neiespringst, sakot, ka ne jau ar radiem viņam jābūt kopā, bet ar mani, un mums kopā taču ir labi. Viņš ir no tiem, kuriem vispār nav svarīgs citu viedoklis. Un ar saviem radiem viņam nav tādas ciešas attiecības, līdz ar to viņš nesaprot, kā tas ir. Ja būtu apgriezta situācija un viņa radiem es nepatiktu, arī tad viņš nesatrauktos. Saka, ka jādzīvo dēļ mums un po uz radiem.
Kā jūs vērtējat šo situāciju un ko ieteiktu?