Mīļotais vs ģimene/radi

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Ko jūs darītu, ja jūsu mīļotajam nebūtu pārāk ideālas attiecības ar jūsu ģimeni un radiem?

Sakotnēji bija normāli, bet tad manējais pārāk sačupojās ar maniem radiem, sāka bīdīt kopīgas lietas un notika shit :( Pēc kā vairāki mani radinieki ir dusmīgi uz manējo. Bet tā kā man visi radi ir baigi vienotie, tad sanāk, ka visi ir nostājušies pret viņu.

Rezultātā mēs ar manējo vairs neapciemojam manus radus, jo vienkārši nekomfortabli jūtamies dēļ tā visa. Man iekšēji tas loti sāp, jo līdz šim man bija ļoti labas attiecības ar radiem, biju tāda kā dzimtas mīlulīte, visi mani mīlēja un ļoti ieredzēja. Bet dēļ mana puiša esmu kļuvusi par dzimtas balto zvirbuli :(

Mans puisis to nesaprot. Viņš uz to visu vispār neiespringst, sakot, ka ne jau ar radiem viņam jābūt kopā, bet ar mani, un mums kopā taču ir labi. Viņš ir no tiem, kuriem vispār nav svarīgs citu viedoklis. Un ar saviem radiem viņam nav tādas ciešas attiecības, līdz ar to viņš nesaprot, kā tas ir. Ja būtu apgriezta situācija un viņa radiem es nepatiktu, arī tad viņš nesatrauktos. Saka, ka jādzīvo dēļ mums un po uz radiem.

Kā jūs vērtējat šo situāciju un ko ieteiktu?
27.06.2013 16:07 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
zili rudzi? kāda te jaukšanās attiecībās kā tādās?:D
čalis radiem uzmeta un nu neredz tur problēmu,jo šie radi viņam pofig, kamēr meitene līdz ar viņu negribot tiek atstumta no radiem gaiļa dēļ.
ja neviens nevienu neuzmestu un nepiečakarētu, viss būtu kārtībā bijis.
27.06.2013 16:48 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Bet zili_rudzi , šeit tā jaukšanās attiecībās (nu tie komentāri par to, ka varētu atrast labāku) nav tēmas galvenā doma. Domā, manā skatījumā, ir sekojoša - puisis iesaistījās ar meitenes radiem biznesā (ko nevajag darīt ar radiem, manuprāt, bet tas tā - ne pa tēmu), tad savārija ziepes, uzmeta meitenes radus un tagad ir sabojājušās attiecības starp meiteni un viņas radiem. Meitenei ar radiem bija ļoti labas attiecības, viņa pārdzīvo, ka tās sabojājušās un ilgojas pēc radiem, bet puisis ir ietiepīgs, neņem vērā to, ka viņa vainas pēc šādi ir noticis un ka autore to pārdzīvo, un viss. Izņemot tos komentārus par to, ka atrast labāku, ne par kādu jaukšanos attiecībās te runas nav
27.06.2013 16:50 |

Reitings 356
Hone, ooo jā, viņš ir ļoti ietiepīgs un lepns :) Raksturs viņam ir "superīgs" :D Viņš grūti rod labu kontaktu ar citiem, esmu viena no retajiem cilvēkiem, ar kuru viņam viss ir ok
27.06.2013 16:50 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
es arī ieteiktu izrunāties ar radiem un uzturēt kontaktu. Draugam ar taviem radiem nav obligāti jāsēž pie viena galda un nav jābūt draudzīgiem,ja viņš to nevēas, bet ja vēlies uzturēt labas attiecības ar radiem un tas tev ir svarīgi-salīgsti tu.
Šajā situācijā draugam nebūtu jāiebilst,ja vien nevelc viņu visur līdzi piespiedu kārtā.
27.06.2013 16:51 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
čāča, tā bija piebilde tam komentāram šeit atkal ir tā, ka tiešām viens otru nesapratīs tie cilvēki, kuriem ar ģimeni attiecības ļoti tuvas, un tie, kuriem galīgi nav tuvas un tam, kas sekoja pēc tā.
27.06.2013 16:51 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Šakti, piekrītu tavai vecmāmiņai. jums jāceļās un jākrīt vienam par otru. :) vajadzīgs laiks, viss nokārtoties.
27.06.2013 16:54 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Mans mīļotais arī ir mana ģimene, ar kuru visu veidošu, būs bērni, tāpēc, protams, viņš man ir Nr.1 un vienmēr būšu viņa pusē. Bet tai pat laikā gribas nogludināt attiecības arī ar radiem... Dilemma, ne?

Problēmas divas: 1) raksturs, kuru nekā nevar izmainīt
2) darba jautājumi. tur palika kaut kas neizdarīts, kādi zaudējumi? Ja runa bija par naudu, tad es atlīdzinātu no ģimenes (es+draugs) kopējā budžeta. Ja kaut kādas citas norunas, tad nekas cits neatliek kā taviem radiem palaist šo situāciju un ņemt vērā, ka turpmāk nevajag ielaisties darījumos ar draugu.

Nezinu, es pat nesaprotu, kas tiek gaidīts no tā drauga..
27.06.2013 16:54 |

Reitings 1196
Bet tā arī ir - tie cilvēki, kuriem ar radiem ir tuvas attiecības, tie vienmēr gribēs, lai mīļotais/ā nogludinātu visus negludumus un lai vismaz viens otru pieņemtu, savukārt tie, kuriem attiecības ir vēsas, tiem būs vienalga, vai pēc uzmetiena ar radiem visas attiecības tiek sakārtotas, jo attiecības tāpat nekad nav bijušas īpaši labas.
27.06.2013 16:55 |

Reitings 356
Nu, jā, laikam jāpaļaujas tikai uz laiku. Pati vismaz mēģināšu pati ar radiem uzturēt kaut cik normālas attiecības, tā lai kontakts galīgi nepazūd. Drauga raksturu diezgan nereāli izmainīt, līdz ar to te paļaušos, ka ar laiku vismaz viens otru nenīdīs un būs neitrāli. Kopīgiem darījumiem gan vairs nekad!
27.06.2013 16:59 |

Reitings 1196
Tieši tā - pati uzturi tādas attiecības kā vēlies, cerams, ka ar laiku arī viņu starpā valdīs tādas neitrālas attiecības, kad var viens otru izturēt. Un cerams ka radi iemācīsies tev nelekt virsū ar padomiem par puisi :)
27.06.2013 17:06 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Es nepatīku sava drauga radiem :D :D viņš daļai manu radu .... Mani tas tiešām neuztrauc, ja mani radi nevēlētos ar mani runāt vai mainītu attieksmi pret mani , mana drauga dēļ, es pasmietos, jo es esmu es un mans draugs ir mans draugs.
Es pati nemainītu attieksmi pret cilvēku, jo viņam ir "dumja " otrā pusīte .... :D :D
27.06.2013 17:07 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Kā vīrietis rīkojas ar tavu ģimeni, tā viņš rīkosies ar Tevi.. situācija nav laba. Personīgi es nevarētu būt 100% pārliecināta par attiecībām ar vīrietim, ja viņš ir kādā veidā piemānījis manu ģimeni, gulēt pa naktīm nevarētu, bet tā esmu es.
27.06.2013 17:14 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
1)vīrietis piečakarē Tavus radus un problēmu tajā nesaskata
2)Tu saki, ka Tevi tas ļoti nomāc un apbēdina, bet arī šeit vīrietis problēmu nesaskata

Tavs "vīrietis" ir pilnīgs egoists un es ar tādu cilvēku kopīgu nākotni negribētu veidot
27.06.2013 17:18 |

Reitings 356
DIO, bet ko darīt? Negulēt gadiem? Nu jau apmēram 3 gadi pagājuši... Šķirties radu dēļ?
Patīkami, protams, tas viss nav. Bet es jau pati izvēlējos tādu vīrieti... ne pārāk pareizu. Tā ir mana atbildība, vaine?
27.06.2013 17:19 |

Reitings 356
konnca, nenoliegšu, egoists viņš ir ar lielo burtu :)
Bet no otras puses skatoties, ko tad es pievilkos pie tāda partnera? Ja jau partneris atspogulo mūs pašas, kāda tad es pati esmu... ?
27.06.2013 17:22 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Šakti,

kā saprotu Tevi šāda situācija neapmierina, tad kaut kas ir jāmaina. Ja vīrietis ir tik ietiepīgs un nav spējīgs piekāpties radu priekšā, atzīt vainu, labot ko, tad iedomājies kas notiksies tālāk kad būsiet precēti, bērni? Šādas lietas ir pavisam nopietnas, savs EGO ir jānoliek malā un ja nav spējīgs nolikt malā, tad Tev pašai ir jāizlemj, vai ar šo EGO varēsi sadzīvot atlikušo mūžu, jo radus mēs neizvēlamies, kamēr otras puses mēs varam izvēlēties...
27.06.2013 17:27 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Nekādā ziņā nepiekrītu, ka partneri atspoguļo viens otru. Drīzāk papildina. Ja Tavs vecis ir totāls egoists, tas nenozīmē, ka tāda arī esi Tu
27.06.2013 17:28 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
Kādreiz gāju psiholoģijas kursos....Un tur bija par to ka vīrieši izmētā zeķes,un sievietes ir atšķīrgas ----un tad pasniedzēja teica---NEAPZINĀTI ,MĒS MEKLĒJĀM OTRU CILVĒKU ,KURAM PIEMĪT TAS KAS MUMS NAV. I'PAŠĪBAS PAPILDINA ,OTRU CILVĒKU UN VIENMĒR BŪS TAS KAS MUMS NEPATIKS....
Es piemēram visu saplānoju.Bet mans viŗs plānošanu ciest nevar ,dara visu pa savam ,savā mirklī kā ienāk prātā.bet mums kopā ir labi .....

Bet par situācīju----Mums ir biznes ari', mans vīrs radiem vienmēr palidz maniem radiem, aizdod naudu , aizved ,sakruķī visu kā vajg ....
Nav lepns ,atsaucigs , ....Un visiem vinjs patīk ....
27.06.2013 21:39 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nav jau taa, kaa senos laikos, ka bija obligaati jaapienjem otraas pusiites radu varza kaa saveejaa. Negrib vinjsh buut iztapiigs pret citaam sievieteem, nav vinjam taadam jaabuut. Vinja pienaakums ir labi iztureeties pret tevi, nevis runaat ar Mirttanti par kakju kastiishu cenaam un bruuklenju ievaarijuma recepteem. Vieniigais, buutu labi, ja izpirktu kaut kaa vainu par dariijumu salaishanu griistee.
27.06.2013 21:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits