Sveikas meitenes! :)
Vai jums ir bijis puisis ,kuram bijusi milzīga trauma no iepriekšējām attiecībām?
Esam kopā 3 mēnešus, nevar jau gribēt neko daudz, bet viņš neuzvedās kā ar tauriņiem vēderā un nav kā traks manis dēļ. Viss iemīlēšanās periods ir izlaists.
Esmu iepazinusi viņa ģimeni, visus tuvos draugus un pavadu laiku kopā ar viņam tuvajiem.
It kā viss ir forši, bet es jūtos vairāk kā draugu kompānijā un nejūtu ,ka man ir puisis.
Jāņos runāju ar viņa labākā drauga meiteni, kura viņu pazīst ilgāk. Manam puisim iepriekš bijušas attiecības ar krievieti. Vecāka par mani (puisis man 6 gadus vecāks) un tā esot bijusi viņa lielā mīla, bet tas beidzies jau pirms 2 gadiem. smagi jau tur gājis, ļāvis viņai dzivot viņa dzīvoklī, bet vienreiz uzgājis viņai un viņas bijušajam gultā.
Es gan to neuzzināju tik sīki no viņa, jo baidos to tematu pacelt gaisā, viņš arī neļaujās un nepatīk par to runāt, bet bija teicis dažus faktus.
Tā nu sanāca, ka jāņos meitene, kas man to stāstīja izmantoja brīdi, kad biju nostāk un pajautāja ,kā tas nākās, ka mans puisis man pienāk klāt 10 reizes, kamēr tu 1 vai 2? viņš esot atbildējis, ka viņaprāt no uķināšanās nemēra attiecību stiprumu, vienreiz jau tam ir gājis cauri un negrib vēlreiz. Beigās sanāca, ka uztver mani ļoti nopietni, bet vienkārši izlaiž pirmo posmu attiecībās.
Protams, viss it kā liecina, ka nespēj tikt pāri iepriekšējai, bet ir pagājuši divi gadi, viņš viņu vnk ienīst, nerunā par to. prasīju kā tad tā, ka naids arī ir jūtas, uz ko atbildēja, ka pēc tā, ko izdarīja nevar neko citu pret tādu cilvēku just.
esam arī runājuši par to, ka jūtu tādu kā sienu starp mums, uz ko viņš atbildēja, ka viņš zin, bet uzskata, ka sienai arī lemts kaut kad krist, tikai lai es nespiežot tam notikt.
Jautājums-vai man naivi gaidīt šo maģisko brīdi (īpaši, ja augusta beigās uz 9 mēnešiem brauc prom, bet brauks uz Latviju un es pie viņa un viņš uzskata, ka pats par sevi būsim kopā un viss turpināsies) un kā izciest šo mazvērtības kompleksu, kad ir sajūta, ka esi nenovērtēts un otrs nejūt to pašu ko tu un jūties sliktāka kā bijušā?