Abi ar draugu esam iepazinuši viens otra ģimenes un mūsu plāni ir lieli un izpilde notiek ļoti strauji. Tomēr mokošu sajūtu izraisa jautājums par mūsu abu vecāku sapazīstināšanu. Mani vecāki jau vairākkārt izjautājuši, kā ir ar viņa senčiem, ko viņi dara un tā... Tāpēc loģiski, ka arī viņi vēlētos iepazīties. Stulbi ir tas, ka ar manas māsas vīra vecākiem jau vairāku gadu garumā kontakts ir, bet tāds diezgan sūdīgs, mani vecāki par viņiem īpaši glaimojoši neizsakās, tāpēc man vecāki mūžīgi saka, lai es atrodu vīru ar normāliem vecākiem. Spiediens ir jūtams, bet ne par to.
Kā jums šķiet pareizāk - kā un kad iepazīstināt vecākus savā starpā? Vai pirms kāzām vispār tas ir nepieciešams? Tas noteikti sagādā ne mazums mulsuma brīžu, un, mans sencis vēl ir tāds jautrītis, par kura jokiem nezinātājs varētu apvainoties. Viņa vecāki, savukārt, ir šķīrušies un tur arī sanāks tāds drusku čakars.
Mūsu vecāki katrs ir no sava Latvijas gala, tāpēc nejauša saskriešanās vai neiestudēta tikšanās nemaz nav iespējama. :D
Meitenes, padalieties, kā Jums šķiet?