Māmiņas ar dēliņiem.

Reitings 40
Reģ: 18.10.2010
Sveikas cosmo mammas. :)
Man ir brīnišķīgs maziņš žiperītis kurš mani ir novedis pie jautājuma kurā gribēju pakonsultēties ar jums.
Vai jūs nekad neesat domājušas par apgraizīšanu? Pēdējā laikā šī tēma man netīši visu laiku kaut kādā veidā uzveļas virsū.
Zinu ka kādreiz katra otrā mamma savus dēlēnus veda apgraizīt, bet kā ir tagad? Un kā ir labāk darīt to vai nē? Ko jūs par šo esat dzirdējušas un jūsu viedokļi.
26.06.2013 11:32 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
To apgraizīšanu veic, ja tur sakrājušies netīrummi un priekšādiņa salipusi ar galviņu?

... just kidding
26.06.2013 23:16 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Tam kuras nesaprotu tiribas argumentu, paskaidrosu un paradisu uzskates materialu.
Krokas ir pateiciga vieta, lai bakterijas aizkertos, uzkratos un vairotos. Ja ne pec katras atvieglosanas reizes, tad vismaz reizi diena penis ir janomazga ar ziepem un udeni un atbidot prieksadinu. Latvija viriesi tiesam tik tirigi, ka zem prieksadinas viss perfekti tirs? Musejie savus penus reti kurs medz vismaz noskalot ar udeni pec curasanas un ja to nedara zem adinas neizbegami kaut kas aizkeras. ;)
Bez tam, petijumi apliecina, ka apgraizisanas mazina sts risku. Katra zina es nevelos nemt mute nevienu lieku bacilu riska faktoru. Cut the penis, cut the risk.
27.06.2013 00:29 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
tad vismaz reizi diena penis ir janomazga ar ziepem un udeni un atbidot prieksadinu.

Ja viirietis to nedara, tad vinjsh ir cuuka. Pat ar visu apgraiziito locekli taads peec 2 dienaam smirdees. Un nemazgaatu locekli nav ko stuukjeet aiz vaiga. Apgraiziitais smird mazaak, bet taapat smird, ja nav ticis kaartiigi nomazgaats.
27.06.2013 00:34 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Nu jau paliek smiegligi- matematikas uzdevums: izrekiniet kurs smirdes vairak - divas dienas nemazgats apgrazitais vai neapgraizitais? :D Ja vienam ir kroka kur aizkerties un siltuma un mitruma vairoties bakterijam, bet otram tadas krokas nav, tad smirdikaks bus pirmais.
P.S. Cuka ir jebkurs virietis kas pec curasanas daiktu nenoskalo ar udeni, bet cik no musu latviesiem to dara, cik???
27.06.2013 00:44 |

Reitings 752
Reģ: 30.05.2013
Pati savam dēlam to nedarītu, bet pret citiem uzskati ir neitrāli. Esmu runājusi ar tiešām ļoti daudz apgraizītajiem un visiem kā viens ir ellīgi sāpējis. Ļoti sāpējis urinēt kādu nedēļu un parasti, ja to dara, iesaka darīt, kad puika ir maziņš, jo, kad lielāks, tad sāpes tiek vēl vairāk pārdzīvotas. Tagad gan to veic ar lāzeri, cik esmu informēta, bet nav zināms, cik ļoti sāp, jo tie puikas tagad ir maksimums 10 gadus veci. Seksa ziņā ilgāk tur, orālais un rociņas darbs patīkamāks, jo nav priekšāda, kas šļūkā, vienīgi krietni sausāks viss ir un tas nav patīkami un, protams, ir tīrāks, bet tas man nav noteicošais faktors, kuru pārbaudu pirms ir sekss.
27.06.2013 00:55 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Īstenībā, ne visi neapgraizītie izskatās tā, kā Morgan ieliktajā bildē. Detaļās neiedziļināsimies, bet arī nenogrieztās ādiņas garums mēdz būt dažāds un ne oligāti tur kaut kā ir tik daudz un tas ir tik krokains.
Runājot par tēmu - ja man kādreiz būs dēls, šādas manipulācijas veikšana būs tikai viņa personīgā izvēle. Nav ko mātei sevi iedomāties par noteicēju par visu, it sevišķi tik intīmu lietu, kas turpmāk ietekmēs dēla seksuālo dzīvi.
27.06.2013 08:51 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Es te netīšām iejaukšos. Tradīcijas un reliģija ir viena lieta - katram individuāli derīgs vai nederīgs arguments. Kā sieviete kura gaida dēlu, neuzskatu, ka man jel kādā veidā ir teikšana pār viņa mantību un tās izskatu - man jānodrošina zināšanas par higēnas ievērošanas pamatiem. Ja viņš vēlēsies tapt apgraizīts viņš pats ar laiku nonāks pie šī lēmuma.

Tomēr, ja par iemeslu tiek galdā likts apgalvojums - man labāk patīk apgraizīti - jāsaka, sievietes ir TĀDAS egoistes! Un pārējie argumenti par tīrību un visu citu zaudē jēgu. Kā sieviete kā māte var savu dēlu mērīt pēc pašas seksuālajām tieksmēm? Ilgāk "tur", sekss ir labāks, nesmird orālā seksa laikā - nopietni? Lasot šos "argumentus" man sametās nelabi ap dūšu...
27.06.2013 10:30 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
stella, še, ņem cepumu!
pilnīgi nezinu, ko domāt.. nav ko pisties ar negraizītiem večiem bez preža, nebūs jāsaka, ka tiem lielāks risks dabūt sts. skan tā, ka, ja apgraizītais un neapgraizītais sifilī mērcēsies, tad apgraizītajam ir iespēja izvelkot palikt bez sifiļa. nu jomajo.
un smird?! ak, dievs. jūtu jums līdzi!
turklāt erekcijas laikā no priekšādas ne miņas, tā izgaist un loceklis kļūst par apgraizītā brāli..
būtu interesanti palasīt vīriešu komentārus par šo smird/nesmird situāciju..
27.06.2013 10:43 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Morgan le Fay, a tev TUR kas notiek, ja jau vīrietim krokās ir mikro civilzācija? sev ar pudeļu birsti un domestos katru dienu mazgā, lai baktēriju nebūtu? Baktērijas - cilvēka mikroflora. Un viņas visur dzīvo un tas ir normāli, galvenais lai baktērijas būtu pareizās (un ja ar agresīvām ziepēm neaizrausies, tad būs pareizās). Un tad viss būs kārtībā gan sievietei, gan vīrietim :) Par tēmu - man šķiet, ka tas nav vajadzīgs.
27.06.2013 10:48 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Izklausās, ka daudzām te ir gadījušies bez maz vai šarpeji locekļa izskatā.

Savam dēlam to nedarītu, domāju, ka tā ir katra cilvēka individuālā izvēle, ko darīt vai nedarīt ar savām ģenitālijām.
27.06.2013 11:18 |

Reitings 168
Reģ: 27.03.2013
Pilnīgs sviets... Viens vienīgs jautājums -KĀPĒC kas tāds būtu jādara?
Visas graizīšanas iet ar katru dienu aizvien trakāk.. Plastiskās operācijas uz katra stūra, cik ļoti cilvēki spiežās pretī dabai.
Turklāt par to apgraizīšanu, viena jau pieminēja- Sex and the city, kur Samata bija sašutusi,ka vīrietis nav apgraizīts, tad jau laikam ASV lielākā daļa apgraizīta.
Manuprāt, ja kāds vīrietis tik ļoti to vēlēsies izdarīt, tad izdarīs kad būs pieaudzis un lemtspējīgs.
27.06.2013 15:23 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
jā, arī ausīs caurumus neduršu saviem bērniem. pati aizgāju izšaut caurumus tikai 18 gados, un jau pēc dažiem mēnešiem aizaudzeju, vēl joprojām pēc daudziem gadiem, va redzēt ausu ļipiņās, ka ir bijis caurums, ļoti nožēloju, ka jaunībā sabojāju savu ķermeni. neuzskatu, ka auskari izskatas glīti. cilvēki vnk ir pieraduši pie ta, bet tas nenozīmē, ka tā vajag visiem.
27.06.2013 20:11 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
jūs savām meitiņām ausis arī neizdursiet

Nekad neesmu sapratusi kāpēc zīdaiņiem jādur ausis? Un tiešām nesaprotu kāda jēga no auskariem bērnam kurš pat neapzinās kas tas ir!! Kad bērns izug, pats ir spējīgs pieņemt lēmumu vai viņam vajag caurumus ausīs vai nē.

Par agraizīšanu- tā ir ķirurģiska procedūra, līdz ar to arī iejaukšanās no dabas radītā vidē. Es neredzu jēgu kaut ko labot, ja tam nav nekāda defekta. Tiešām, man nav skaidrs kāda ir vecāku motivācija apgraizīt pilnīgi veselīgus un normālus krāniņus.
28.06.2013 09:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)