Padalaties savās domās par vecumu atšķirību, ja sieviete ir vecāka. Tas ir tāds pieņēmums, ka vīrietim jābūt vecākam vai arī tas reāli traucē attiecībām? Man šobrīd tā ir sanācis, ka esmu 4 gadus vecāka par savu vīrieti.
4 gadi nav nekaada lielaa starpiiba, ja vieniigi vinjam nav 16.
bet galvenais, lai jums pasiem labi. tev jau buutu jaazin, vai tas tev traucee vai nee, ja jau esi shaadaas attieciibaas
Es uzskatu, ka tas ir tikai pluss! Viirieshiem ar gadiem mazinaas potence, vinji arii dziivo mazaak kaa sievietes un ja viirietis ir stipri vecaaks par sievieti, vinjaa paraadaas tieksme komandeet sievieti. Kaa arii jaunaaks cilveeks blakaam pashai liek justies jaunaakai.
Tas ir tāds pieņēmums, ka vīrietim jābūt vecākam vai arī tas reāli traucē attiecībām? Man šobrīd tā ir sanācis, ka esmu 4 gadus vecāka par savu vīrieti.
Sievietes parasti novecojot ātrāk.. tāpēc tas varētu būt mīnuss... bet.. ja jums pašiem tas netraucē, tad ir ideāli. Zinu foršu pāri, kur sieviete ir vecāka par 10 gadiem... un gabals viņiem no tā nav nokritis :)
Man ir pazīstams draugu pāris, kur meitenei ir 28 gadi un puisim 24 gadi, nu neko, dzīvo kopā, nesen apprecējās, viss cool! :) Pēc izskata nevar pat pateikt, ka puisis jaunāks, pietam viņš tāds saprātīgs un dažkārt pat liekas, ka uzvedās pieaugušāk nekā meitene! :D ;)