Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sviests

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Jau zinu, ka varbuut nav praatiigi taisiit sho diskusiju, bet peec shii raksta izlasiishanas nenotureejos http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/469190-kura_bus_nakama_mamina_ar_berniem_uz_ventas_tilta_ligo_nakts_pardomas
Gan jau, ka lielaakaa dalja lasiijaat par maati, kura beernus no tilta iemeta Ventaa. Baac! Tie interneta komentaari, lai valsts un valdiiba, socieelie dienesti uznjemas uz saviem pleciem sho beernu naavi. Un tas "teevinjsh", kursh pameta nelaimiigo maati vienu pashu. Un tagad veel shis raksts! Gribas kliegt skalji, ka tas viss ir pilniigs pufelis un sviests! Zinu sho sievieti, vinjas gjimeni. Reaalaa situaacija bija pilniigi cita, neviens cits, kaa pati sieviete te nav vainiigi. Zheel beernu un to nabaga viiru, kursh ticis nozaakaats, taapat Latvijas valsts, kura atkal padariita par nelaimiigu suuda bedri.
25.06.2013 16:06 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Melns - tu tieshaam domaa, ka 20 gadnieceem interesee 2x vecaaki viirieshi? Labi, ir iznjeemumi, bet pat ja tas buutu viirietis bez beerniem, shajaa portaalaa diez vai kaada gribeetu ar vinju satikties. Ja tas buutu 25 gadiigs vientuljais teevs, varu sadereet, ka atrastos kaada gribeetaaja.
26.06.2013 20:23 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Jā, viss ir pareizi, tikai Krista te, aprakstot vīriešu ļaundarības kā piemēru minēja, ka, redz, izlutinātie vīrieši raucot degunu, uzzinājuši, ka sieviete ir šķirta un - ar bērniem. Tad nu es piedāvāju jums neraukt degunus un nebūt tik izlutinātām kā ļaunie vīrieši un paņemt to vientuļo tēvu. Eksperimenta rezultāti rāda, ka jūs, sievietes esat tādas pašas. Un visas šīs runas par vīriešu bezatbildību, utt., lielā daļā - prasta vainīgo ienaidnieku meklēšana.

Melns, kā lūdzu? Kāpēc man vajadzētu satikties ar mana tēva vecuma cilvēku? Te pat vairs nav runa par bērniem. Es tev saku - piedāvā šo vīrieti sievietei, kura ir viņa vecumā, līdz ar ko, kurai par 95% noteikti būs arī pašai savi bērni. Šāda sieviete varētu izskatīt piedāvājumu.

Un par ko te sievietes vaimanā? Vaimanā par to, ka vīrieši pamet sievietes ar bērniem un pat nespēj samaksāt alimentus. Kur te kāda analoģija?

Manuprāt, par analoģiju viss ir skaidrs, ja vien kāds te nesāk tēlot nespēju saprast latv. valodu. Un Tu noteikti zini, ka te visas ir starp 20 un 30? Un Tu noteikti zini, ka visām ir otrās puses un viss ir kārtībā? Šaubos.

Jūs, draudzenes, sākat kļūt smieklīgas, tēlojot neprasmi lasīt un saprast latviešu valodā rakstītu tekstu, kad nav izdevīgi.
26.06.2013 23:55 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
... tas - par kristas pēdējo komentāru.
26.06.2013 23:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits