Jā, viss ir pareizi, tikai Krista te, aprakstot vīriešu ļaundarības kā piemēru minēja, ka, redz, izlutinātie vīrieši raucot degunu, uzzinājuši, ka sieviete ir šķirta un - ar bērniem. Tad nu es piedāvāju jums neraukt degunus un nebūt tik izlutinātām kā ļaunie vīrieši un paņemt to vientuļo tēvu. Eksperimenta rezultāti rāda, ka jūs, sievietes esat tādas pašas. Un visas šīs runas par vīriešu bezatbildību, utt., lielā daļā - prasta vainīgo ienaidnieku meklēšana.
Melns, kā lūdzu? Kāpēc man vajadzētu satikties ar mana tēva vecuma cilvēku? Te pat vairs nav runa par bērniem. Es tev saku - piedāvā šo vīrieti sievietei, kura ir viņa vecumā, līdz ar ko, kurai par 95% noteikti būs arī pašai savi bērni. Šāda sieviete varētu izskatīt piedāvājumu.
Un par ko te sievietes vaimanā? Vaimanā par to, ka vīrieši pamet sievietes ar bērniem un pat nespēj samaksāt alimentus. Kur te kāda analoģija?
Manuprāt, par analoģiju viss ir skaidrs, ja vien kāds te nesāk tēlot nespēju saprast latv. valodu. Un Tu noteikti zini, ka te visas ir starp 20 un 30? Un Tu noteikti zini, ka visām ir otrās puses un viss ir kārtībā? Šaubos.