Sviests

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Jau zinu, ka varbuut nav praatiigi taisiit sho diskusiju, bet peec shii raksta izlasiishanas nenotureejos http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/469190-kura_bus_nakama_mamina_ar_berniem_uz_ventas_tilta_ligo_nakts_pardomas
Gan jau, ka lielaakaa dalja lasiijaat par maati, kura beernus no tilta iemeta Ventaa. Baac! Tie interneta komentaari, lai valsts un valdiiba, socieelie dienesti uznjemas uz saviem pleciem sho beernu naavi. Un tas "teevinjsh", kursh pameta nelaimiigo maati vienu pashu. Un tagad veel shis raksts! Gribas kliegt skalji, ka tas viss ir pilniigs pufelis un sviests! Zinu sho sievieti, vinjas gjimeni. Reaalaa situaacija bija pilniigi cita, neviens cits, kaa pati sieviete te nav vainiigi. Zheel beernu un to nabaga viiru, kursh ticis nozaakaats, taapat Latvijas valsts, kura atkal padariita par nelaimiigu suuda bedri.
25.06.2013 16:06 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Kāpēc daudzi negrib alimentus maksāt? Tāpēc, ka visiem jau no sākta gala ir skaidrs, ka bērnu vajadzībām no tiem tiks izlietota nesamērīgi maza daļa, salīdzinot ar to, kas "aizies" māmiņas neatliekamajām vajadzībām.

Ogo! Nezinaju, ka LV viriesi tik ieverojamas summas maksa alimentos. Man tev paskaitit cik maksa berns?

Par to laiku, ko sieviete pavada teeva vietaa aukleejot mazo, ir jaamaksaa, jo sieviete atnjem laiku savam miegam, darbam utt. Vinja to naudu vareetu arii pati nopelniit, ja viirietis veltiitu beernam pusi no vajadziigaa laika apruupei, audzinaashanai un izvadaashanai.

+ miljons

Par mates darbu berna aprupe vispar nekad neatceras it ka vakarinas un brokastis pasa gatavotos un aiz sevis novaktos, drebes pasas mazgatos un gludinatos, berna vakara pasacina pati nolasitos un majas darbi pasi bernam izskaidrotos. Parvertiet so ieguldijumu latos, ja to daritu algots cilveks un tad lai parmet ka mate no alimentiem sev kaut ko nopirkusi, kas zinot latviesu viriesi algas un alimentus ir reta jo reta paradiba, vel vairak - mate dniedz ari savu finansialo ieguldijumu.
25.06.2013 19:46 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns - kur ir teikts, ka obligaati jaadabon ir sieviete, kura ir izcila skaistule ar 2 diplomiem? Protams, jo augstaakas liigas sieviete, jo prasiibas ir lielaakas pret viirieti. Ja viirietis pieturaas pie sava ranga sievieteem, tad tur nav nemaz tik traki jaapleeshaas uz puseem. Ja plikpaurains 40 gadiigs karljiks ar alusveederu sagrib 20 gadiigu Mirandas Kerr kopiju, tad jaa - vinjam ir jaanopelna vismaz miljons.

Nu, redzi, Tavā uztverē, pat neiedziļinoties konkrētās personālijās, tas šķirtenis jau ir ieskaitīts piespadsmitajā līgā! Par ko tad mēs vispār runājam? Kāpēc tad jūs pašas žēlojaties, ka izlaistie vīrieši, redz, raucot degunu, ja pašu attieksme ir identiska?!
25.06.2013 19:47 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Nezinu, kā var noslēpt depresiju tā, ka pat tuvākais cilvēks, kurš interesējas par otru to nezina. Depresija nav šizofrēnija, plaušu karsonis vai vēl kas tāds. Depresija ir dzīvesstils, tas izpaužas un caurauž visas domas un uzskatus. Var noslēpt no tādiem līdzcilvēkiem kā skolasbiedri, paziņas, draugi, var noslēpt no vecākiem vai sava vīra, ja viņi nepietiekami ir ieinteresēti otra cilvēka izzināšanā. Šajā gadījumā arī nav runa par kaut kādu vieglu depresiju, ja jau lieta ir nonākusi līdz tik traģiskam notikumam. Turklāt rakstā bija minēts, ka sievietes draudzene paziņoja iestādēm un iestāde atzina, ka sieviete izskatījusies slikti, ka no malas varēja pateikt, ka nav viss labi. Tā kā atkal - bērna tēva vienaldzība.
Ja nepieciešams, rakstu varu atrast.
25.06.2013 19:48 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
pastāv liela iespēja, ka viņš nav nojautis par šīm problēmām.. Turklāt nelīdzsvarotība var arī sākt izpausties vēlāk.. pēc šķiršanās

Ja gādīgais tētis būtu vairāk interesējies par saviem bērniem, par to kādā vidē, apstākļos viņi dzīvo - t.i. par savu bērnu mātes mentālo stāvokli, un laicīgi reaģējis, tad, iespējams, tā nebūtu noticis.
25.06.2013 19:48 |

10 gadi
Reitings 1582
Ne gluzji. Taapeec jau sievietes dzemdee arvien mazaak un mazaak beernus, jo instinkti ir vieni un tie pashi, tik viens dzimums ir apdaliits ar pienaakuma izjuutu, ko valstij buutu beidzot jaaiedvesh caur paaris jauniem likumpantiem

Katram no tiem bezatbildīgajiem ir bijusi māte, kura viņu ir audzinājusi. Tie bezatbildīgie ir jūsu pašu brāļi, brālēni un citi radinieki. Varbūt pajutājiet savām mātēm, kāpēc viņas ir izaudzinājušas tik bezatbildīgus vīriešus! Nu, ja jūs esat tik atbildīgas un ar tādu pašatdevi, tad pēc gadiem 10 varam gaidīt situācijas uzlabošanos? Turēšu jūs pie vārda. Atmiņa man ir laba.
25.06.2013 19:53 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Melns, pēc taviem komentāriem es vispār nesaprotu, kāda sievietei jēga no attiecībām ar vīrieti. Nu reāli, kāds ieguvums? Nabadziņš nespēj ne sievietei, ne bērnam nopelnīt, sapņo par trešajām un ceturtajām sievām, un, kad tā vienīgā apnīk, tad vēl 60 latus alimentiem nevar sakasīt un uzkrauj visu uz sievietes pleciem. Es nudien priecājos, ka ir pasaulē vīrieši ar citādiem uzskatiem.
25.06.2013 19:54 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Godavārds, mani uzvelk visi tās "nabaga" sievietes aizstāvji! Līdz kādam līmenim ta esam nonākuši - nomirst kaķis - tas nekas kaķu tak daudz, noslīcina bērnus - ak, nabaga māte un cik briesmīgs tēvs, nežēlīga valsts un visi sociālie dienesti! Bet neviens nepadomā par bērniem,kuriem varēja būt vēl normāla dzīve priekšā, bet viņi akli klausījuši mātei un lekuši arī ūdenī.. Par tiem sirds vairāk sāp un ceru, ka šai sievietei atmaksāsies, jo galu galā tā ir viena pretīga slepkavība!
Ne viņa vienīgā vientuļā māte, psc. Mani arī mamma pārsvarā uzaudzināja viena un arī sākumā negāja viegli, bet tagad ir daudz labāk kā bija,kad viņa bija kopā ar tēvu. Man ir pat radies iespaids, ka sieviete izdarījusi pašnāvību, lai izraisītu žēlumu vīrietī, jo īsta māte vairāk domātu par saviem bērniem nevis par to,cik redz nolādēta dzīve, jo nav krāna blakus.
Pati arī esmu piedzīvojusi depresiju, mēģinājusi darīt pašnāvību, sarijos tabletes un gandrīz aizgāju pie dieviem, un paldies Dievam, ka tā nenotika, jo es sapratu, ka dzīve no dažām problēmām nebeidzas, jebkurā gadījumā var izķepuroties. Pašnāvība = gļēvums, nenormāls egoisms, sasodīta sevis žēlošana.
25.06.2013 19:56 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Katram no tiem bezatbildīgajiem ir bijusi māte, kura viņu ir audzinājusi. Tie bezatbildīgie ir jūsu pašu brāļi, brālēni un citi radinieki. Varbūt pajutājiet savām mātēm, kāpēc viņas ir izaudzinājušas tik bezatbildīgus vīriešus! Nu, ja jūs esat tik atbildīgas un ar tādu pašatdevi, tad pēc gadiem 10 varam gaidīt situācijas uzlabošanos? Turēšu jūs pie vārda. Atmiņa man ir laba.

Un katram no vinjiem ir bijis teevs vai pateevs, no kura arii vinji ieguva priekshstatu, kaa viirietim jaariikojaas.
25.06.2013 19:57 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Protams, tēvs ir cūka.. valsts ir nolaista, bet māte tomēr ir un paliek slepkava!
Nesaku, ka tēvs ir absolūti bez vainas un kristāltīrs.. bet nu kāpēc viņš ir jāpadara par lielāko grēkāzi un sievietei jābūt ''svētai''?
25.06.2013 19:59 |

Reitings 4258
Pašnāvība = gļēvums, nenormāls egoisms, sasodīta sevis žēlošana.

Piedod, bet tad tu tiešām neesi darījusi pašnāvību. Jāsāk jau ar to, ka, pirmkārt, slimiem cilvēkiem domāšana ir cita un tur nepastāv tāds gļēvums. Bet ja tomēr cilvēkam vēl ir kaut kas no "normālās, veselās" domāšanas, tad pašnāvību uztaisīt prasa daudz drosmes, jo ir ļoti grūti uztaisīt sev pāri. Tie, kas taisa, jau vairs nav veseli un tur ir cita runa. Tas nav gļēvums.
Starp citu, ar zālēm sevi nonāvēt ir diezgan grūti. Pārsvarā visi vienkārši tiek slimnīcā, kur viņus izglābj un, manuprāt, viņi to arī saprot un uz to rēķinās.
25.06.2013 20:01 |

Reitings 4258
Protams, tēvs ir cūka.. valsts ir nolaista, bet māte tomēr ir un paliek slepkava!
Nesaku, ka tēvs ir absolūti bez vainas un kristāltīrs.. bet nu kāpēc viņš ir jāpadara par lielāko grēkāzi un sievietei jābūt ''svētai''?

Iekopē kādu viedokli no šīs diskusijas, kur sieviete tiek padarīta par svēto, par absolūti nevainīgu.
25.06.2013 20:03 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Pievakare, vai tev ir depresija, ka tu to šeti visu laiku piemini ar saviem piemēriem? To jau mēs vienreiz sapratām. :)
Māte ir slepkava un punkts.
25.06.2013 20:07 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, pēc taviem komentāriem es vispār nesaprotu, kāda sievietei jēga no attiecībām ar vīrieti. Nu reāli, kāds ieguvums? Nabadziņš nespēj ne sievietei, ne bērnam nopelnīt, sapņo par trešajām un ceturtajām sievām, un, kad tā vienīgā apnīk, tad vēl 60 latus alimentiem nevar sakasīt un uzkrauj visu uz sievietes pleciem. Es nudien priecājos, ka ir pasaulē vīrieši ar citādiem uzskatiem.

Un katram no vinjiem ir bijis teevs vai pateevs, no kura arii vinji ieguva priekshstatu, kaa viirietim jaariikojaas.

Atgriežamies pie sākuma. No tās vietas, kur parādījās mans pirmais koments šajā tēmā. Esam nonākuši pie tā, pie kā bija jānonāk. Nav pēc definīcijas visā vainojami tikai vīrieši un arī visas sievietes pēc definīcijas - nē. Man nepatīk šādi vispārinājumi, tieši tāpēc arī reizēm kļūstu ass un agresīvs. Jā, puisim bija tēvs/patēvs un māte. Bezatbildībā ir vainojami abi, nevis - tikai vīrietis. Tas ir tas, ko es gribēju pateikt, lai cik jums ērti un viegli nebūtu vienmēr visu vainu novelt uz vīrieti un iztēlot viņu kā tādu, kuram dzīvē viss krīt no debesīm.
Jēga no attiecībām? Ja spriež tā, kā Tu raksti, tad jāpieaicina džeksulis, - jūs varētu padiskutēt. Viņš - par to, ka no sievietēm nav nekādas jēgas, Tu - par to, ka no vīriešiem nav nekādas jēgas. Super! Būtu garākā diskusija visā cosmo vēsturē. Atbilde ir tāda, ka mēs esam radīti viens otram un kara kurināšanas vietā ir jāmācās saprast vienam otru un sadzīvot, nevis mūžīgi meklēt grēkāžus.
25.06.2013 20:08 |

Reitings 16391
Pašnāvība = gļēvums, nenormāls egoisms, sasodīta sevis žēlošana.

Drīzāk bezatbildība..
Tomēr šis gadījums ir vēl nosodāmāks, jo tā ir arī dubulta slepkavība!
Egoisms arīdzan.. tie cilvēki parasti ir ļoti koncentrēti ap sevi..

Reitings 670
Pievakare - Nu piedod, bet izdarot pašnāvību tu, pirmkārt, padodies dzīvot un cīnīties! Tātad gļēvums. Otrkārt, egoisms, JO tu nedomā par saviem tuviniekiem, sevišķi, ja tev ir pašam sava ģimene - bērni utt.. Tu jau viņus pamet nelaimē, sāpinot ar savu aiziešanu vien. Tā tikai liekas,ka viņi nedomā par tevīm un tu viņiem neinteresē vispār. Bet tu pati reāli esi ar viņiem runājusi, stāstījusi kā tu jūties? Esmu sastapusies ar tādiem cilvēkiem, kuri paši vienmēr smaidot saka, ka viss vienmēr ir kārtībā, bet patiesībā noklusē problēmas, jo pamatā ir vai nu bailes,ka nesapratīs vai vienkārši nav vēlmes ko darīt situācijas labā.
Un uz tavu pirmo teikumu , ka neesmu darījusi pašnāvību - bezmaz vai izklausījās,ka baigais sasniegums būtu, ja es to izdarītu. mjā.

Reitings 4258
Bante, kāpēc gan kāds cilvēks nevar izteikt citādāku viedokli? :) To, ka daudzi uzskata, ka vienīgi sieviete ir vainīga šajā gadījumā, mēs arī sapratām, lai gan to daudzi tik raksta un raksta atkārtoti. Es vēlējos parādīt ar savu viedokli pretējo pusi.
25.06.2013 20:09 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Drīzāk bezatbildība..
Tomēr šis gadījums ir vēl nosodāmāks, jo tā ir arī dubulta slepkavība!
Egoisms arīdzan.. tie cilvēki parasti ir ļoti koncentrēti ap sevi..

Taadi cilveeki ir slimi. Vinjiem galvaa tieshaam truukst kaada skruuviite - vajadziigaas vielas neizstraadaajaas. Vinji pat nav speejiigi iisti apjeegt nodariito. Vinju apzinja nav taada pati kaa paareejiem cilveekiem. Cilveeks savaa buutiibaa no saakuma ir egoists (to var ljoti labi redzeet pie maziem beerniem), ar laiku attiistaas paareejaas izjuutas, speeja domaat par citiem, sirdsapzinja utt. Ja ir kaadaa vietaa iztruukums, cilveeks iestreegst egoista liimenii. Taapeec, preteeji cilveektiesiibu aktam, es uzskatu, ka gariigi slimie ir jaasterilizee, lai vinji nespeetu radiit beernus, jo vinji ir biistami gan sev, gan beerninjiem.
25.06.2013 20:15 |

Reitings 16391
Pievakare, kā saprotu.. šo diskusiju izveidoja tāpēc, ka autorei bija nepatika pret to, cik ļoti mēģina attaisnot sievieti. Turklāt šeit pavīdēja daudzi ļoti nosodoši komentāri par bijušo vīru. Tā kā mēs abas lasīt protam, domāju man nav vērts ieguldīt enerģiju meklējot labāko citātu :)
25.06.2013 20:16 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
depresija nav attaisnojums dubultai slepkavībai.
25.06.2013 20:17 |

Reitings 670
Krista, laba doma, bet kurš gan izsekos visus garīgi slimos?
Man stāstīja atgadījumu, ka bija viens pāris bija laimīgi aprecējušies, bija mazulis un tā, bet vīrietim vēlāk sākās problēmas ar azartspēlēm, krājās parādi, viņam jau dzinās uz pēdām, viņš bija jau nomākts un depresīvs, sieviete centās palīdzēt, bet nekas nelīdzēja. Tā viņi kādā dienā sakašķējās, vīrs aizgāja un pēc tam viņu atrada pakārušos. Nu milzīga bezatbildība no vīrieša puses un kā tu vari zināt,ka dzīvē pagriezīsies tā un tieši tas cilvēks reiz sajuks prātā, ja saprati manu domu?
25.06.2013 20:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits