Es tomēr aizstāvēšu Dr. Roznieci. Lai arī tas nebija nekāds -uci puci- apmeklējums, bet viņa izskatīja visas manas problēmas ( es gāju gan ar sliktu sejas un muguras ādas stāvokli, gan dzimumzīmes pārbaudīt). Izstāstīja, kas varētu būt pie vainas ādas problēmām (mazliet aizdomīgi likās, ka no viena acu uzmetiena pateica, bet jau iepriekš par to šeit pat no cosmo meitenēm biju lasījusi, ka viņa tā darot), apskatīja, noskenēja un saglabāja programmā dzimumzīmes. Pastāstīja, kas, kad, kā un kāpēc būtu jālikvidē. Uzrakstīja ādas kopšanas programmu, turklāt ieteica ne tos dārgākos līdzekļus, bet pat noteica, ka var ņemt tādu un šitādu lētāku, jo sastāvs esot tāds pats, kā dārgajiem. Parunājām par to, ko biju lietojusi pirms tam. Ieteica kosmetoloģiskās procedūras, kas būtu jāveic. Ieteica savu kosmetoloģi, ar kuru arī esmu ļoti apmierināta un kurai arī ir labas atsauksmes par dakteri. Turklāt viņas izrakstītie līdzekļi un vitamīnu komplekss uzlaboja ādas stāvokli nedēļas laikā. Iedeva savu mobilā numuru, lai varu zvanīt, ja no līdzekļiem rodas kādas neparedzētas reakcijas (lai arī izskaidroja, ka tā tas varot būt). Ieteica, kur var nopirkt līdzekļus. Atsaucīgi pakonsultēja arī pa telefonu. Kopumā esmu ļooooti apmierināta, āda tik laba nav bijusi sen.
Tas bija aprīlī. Varbūt tagad vasarā viņai saspringts laiks? Man ir sarunāts sazvanīties un atnākt pārbaudīties augustā. Un ceru, ka pierunāšu draugu aiziet pie viņas pārbaudīties.
Katram jau jāatrod savs ārsts, un ja viens nepalīdz, tad jāmeklē cits. Bet paldies womankind un priori, kuru ieteikumu dēļ es aizgāju pie Roznieces. Tiešām nebiju domājusi, ka manai ādai ir lemts labi izskatīties.