Tām,kas "nometušas" OK

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Tās,kas nometušas OK nost, padalaties- kas mainījās? kad un kādas pienāca pirmās MR? Cikls bija noregulējies? Sāpes tādas kā iepriekš?
Un ja kāda zin- cik ilgsam laikam jāpaiet,lai visi tie hormoni izvadītos no organisma?
25.06.2013 11:47 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
čāča - es biju pie ginekoloģes, kad atmetu Ok, tieši jautāju cik ilgu laiku jāatiet - viņa teica, ka pietiekot pat ar 2 mēnešiem, es atgāju 3 mēnešus,, esot pat tādas, kuras uzreiz sāk mēģināt...

Ā, man krūtis bija baigi jūtīgas...

jā, man parasti pirms OK tā sāpēja krūtis,ka pirms MR apģērbties nevarēju. nu tā sāpēja,ka riebās..tā es arī negribu :D
Lilii- cik ilgi jūs mēģinat jau ieņemt bēbi?
_paris
becky, čāča - next cosmo māmiņu klubs?

vajag, vajag :D citādī t epēc Monro aiziešanas nav nevienas,kas iesaķtu bēbīštēmas :D ticiet man-man jautājumu būtu miljons:D
25.06.2013 13:07 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
es taisu pauzi no OK, MR taadas pashas,cikls taads pats,bet metas pretigas pumpas un pirmo meenesi baigi jutu olnicas..
25.06.2013 13:11 |

Reitings 349
Reģ: 28.04.2012
šodien biju pie ģinekoloģes, ar ieteica uztaisīt pauzīti,,,tik pabeigšu iesākto paciņu,,,tā ka, lūdzu, nebiedējiet ar pumpām un citiem "zvēriem" :)
starp citu, gandrīz nosmējos, kad ~65 gadus vecs tantuks (mana ginekoloģe uz šo brīdi) stāstot par izsargāšanos (par kuru mums ar draugu tagad nu būs vēl vairāk jāapdomā), pieminēja, ka lietojot dažas OK, var būt problēmas ar ORGASMU. Saprotu, ka viņa ir ārsts un tā tam jābūt, bet sajūtas bija it kā runāju par seksu ar savu omīti,,,,nokautrējos ar :)
25.06.2013 13:21 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
"Nometu" OK, kad sāku plānot ģimenes pieaugumu. Cikls 2 reizes bija ar normālu dienu skaitu un tad atkal bija neregulārs - tieši tāds, kāds pirms OK. Bēbis pieteicās pēc 8 mēnešus ilgas piestrādāšanas, tā ka pieņemu, ka uz to laiku arī hormoni bija izvadījušies. :)
25.06.2013 14:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits