viens kredīts

Reitings 82
Reģ: 22.02.2009
vai ir iespējams dabūt kredītu ,lai nomaksātu visus ātros kredītus un tad maksāt vienu? neesmu saskārusies ar šādām lietām un ar informācijas meklēšanu arī neiet...

kāda ir Jūsu vai radu, draugu pieredze?
24.06.2013 22:58 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
Sany, gadās visādi, bet tad būtu prātīgāk iet uz banku un runāt par patēriņa kredītu, nevis ņemt ātros,jo tie procenti tur ir nenormāli milzīgi! Cilvēkam,kurš strādā, ir godīgs, patēriņa kredītu noteikti piešķirtu. :)
25.06.2013 14:59 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
enjgjeliic___ - nejauc galvu meitenei. ir speciālas iestādes, tajā skaitā arī dažas bankas, kas veic pārkreditēšanu. un ir tikai loģiski, ka konta izdrukā parādās pagarināšanas maksājumi, jo , ja nebūtu, tad vispār būtu jāaizdomājas priekš kam cilvēkam kko pārkreditēt?
25.06.2013 14:59 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tatler- nu es zinu, situācijā, kuru aprakstīju, nācās ņemt cilvēkam arī ātro kredītu. ikmēneša maksa pašlaik nav nekāda zemā, ņemot vērā, cik augsti procenti jāmaksā, bet cilvēks var maksāt un maksā. galvenais ir tas, ka es zinu vismaz vienu piemēru iz dzīves, kad šī pārkreditēšana darbojas. nu visi uzreiz tā izdomā, bet paņem vienu ātro, lai pašlaik tiktu galā un domā, ka ar to viss beigsies, bet te nākošā ķibele un tad seko vēlviena. ja tas viss notiktu uzreiz, protams, cilvēks ņems vienā vietā visu summu, bet arī te tik viennozīmīgi nevar par visiem pateikt.
25.06.2013 15:03 |

Reitings 7
Reģ: 12.03.2013
tatler
Var var sagrābties ,novēlu lai ar Jums tā nekad nenotiek,ir smagi ,kad Tu neredzi izeju,kaut arī ļoti centies kaut ko darīt lai tiktu vaļā no kredītiem.Droši vien viegli ir runāt tiem kas nav tajā visā iekšā,bet laikam jau Latvijā atrast kādu kas palīdz nav iespējams.Ar kādiem tik es krāpniekiem neesmu saskārusies,cilvēku izdomai nav robežu.
Jā viegli ir kritizēt un teikt nevajadzēja ņemt ja nevari atdot,bet ne jau vienmēr vis notiek tā kā vajag,tādēļ nekritizēsim citus,bet var būt tiešām kāds reāli var palīdzēt...
25.06.2013 15:25 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
puke97, ja nu Tev izdodas atras kādu normālu pārkreditēšanas iestādi, padod man ziņu lūdzu :)
25.06.2013 15:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)